Survivor Evrim Keklik kimdir?

Survivor 2020 yarışmacılarından biri de Evrim keklik oldu. Peki Evrim Keklik kimdir? İşte hakkındaki detaylar

Survivor Evrim Keklik kimdir?

Fenomen yarışma programı Survivor 2020 16 Şubat'ta başlayacak. Yarışmada yarışacak isimler de belli oldu. Yarışacak isimlerden biri de Evrim Keklik oldu. Peki Evrim Keklik kimdir,kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Evrim Keklik kimdir?

Survivor Evrim Keklik kimdir?

Çankırılı olan Evrim Keklik 29 yaşındadır. Eğitim hayatını Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olarak tamamlamıştır. On iki yıl boyunca birinci ligde voleybol oynamıştır. Sakatlık yaşamsının ardından bu sporu bırakmak zorunda kalmıştır. Daha sonra dış ticaret işleriyle uğraşmıştır.

Evrim Keklik ayrıca 2018 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında da yarışmıştır.

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor ünlüler takımı: Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor gönüllüler takımı: YasinObuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem