Survivor Burak Yurdugör kimdir?

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Burak Yurdugör kimdir, kaç yaşındadır? İşte merak edilenler

Survivor Burak Yurdugör kimdir?

Survivor 2020'nin başlamasına sayılı günler kala yarışmacılar da netleşmeye başladı. Gönüllüler takımında yer alacak isimlerden biri de Burak Yurdugör oldu. Peki Burak Yurdugör kimdir, kaç yaşındadır, ne işle uğraşmaktadır? İşte hakkındaki detaylar

Burak Yurdugör kimdir?

Burak Yurdugör kimdir?

21 yaşındaki Burak aslen Batmanlı. Geçen yılki Survivor'ın yarışma adaylarından biri olmuştu. Amatör olarak fitness yapan genç isim Amerikan Futbolu da oynadı.

Üniversite öğrencisi olan ve yüzme ile spora adım attığını belirten Burak fitnes ile ilgilenmeyi sürdürüyor. Survivor'da iddialı olduğunu belirten genç yarışmacı "Nasıl lider olunur göstereceğim." ifadelerini kullanıyor. 

burak yurdugör

ÜNLÜLER TAKIMI

Survivor ünlüler takımı: Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

Survivor gönüllüler takımı: YasinObuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem