Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 ne zaman başlayacak?

Survivor 2021 yarışmacıları belli olmaya başladı. Yarışmanın hayranları merakla yeni gelecek haberleri bekliyor, Survivor 2021 ne zaman başlayacak sorusu merak ediliyor...

Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 ne zaman başlayacak?

Survivor 2021 için şimdiden heyecan dorukta. Acun Ilıcalı'nın amiral gemi projesi için şimdiden yarışmacılar da belli olmaya başladı. Uzun yıllardır ekranlarda olan Survivor 2021'de de yayınlanacak. Survivor 2021 yarışmacıları kimler, Survivor 2021 ne zaman başlayacak? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte detaylar...

Yıllardır Türk televizyonlarının en çok izlenen yapımı olan Survivor yeni sezonda da ekranlardaki yerini alacak. Acun Ilıcalı'nın da en çok güvendiği yapım olan yarışma yıllardır izlenme rekorları kırıyor ve büyük bir hayran kitlesine sahip. Ayrıca katılan yarışmacılar da uzun yıllar gündemde kalmayı başarıyor.

Survivor 2021

SURVİVOR 2021 YARIŞMACILAR KİMLER?

Şuana kadar kesinleşen az sayıda yarışmacı bulunuyor. Ünlü oyuncular Cemal Hünal ile Öykü Çelik'in yarışmada yer alacağı belli olurken eski futbolcu Barış Özbek'in  ve Mastercheff yarışmacısı olan Celal Sarıgül'ün de kadroda olacağı iddiaları bulunuyor. 

Survivor 2021 yarışmacıları kimler? Survivor 2021 ne zaman başlayacak?

SURVİVOR 2021 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Ekranların sevilen yarışmasının ne zaman başlayacağı konusu oldukça merak edilirken şuana kadar bir açıklama yapılmadı. Ancak yarışmanın Ocak'ın 16'sı ya da 23'ünde başlayacağı iddiaları basında yer alıyor.

-Öykü Çelik kimdir?

-Barış Özbek kimdir?

-Cemal Hünal Kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler