Söz 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Yavuz Çolak'ın peşinde

Söz dizisinin 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Verilen şehit sonrasında tim Çolak'ın peşine düşüyor.

Söz 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Yavuz Çolak'ın peşinde

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve kısa zamanda önemli ölçüde bir izleyici kitlesine ulaşan Söz dizisinin 11. Bölüm fragmanı yayınlandı. Verilen şehit sonrasında tim Çolak'ı bulmak için operasyon üstüne operasyon yapıyor.


Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşamaz, Nil Günal, Melissa Yıldırımer ve İlayda Ildır yer alıyor.

11. Bölüm fragmanı



12 Haziran Pazartesi günü saat 20:00'de ekranlara gelecek olan 11. Bölümde Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar. Soluk soluğa süren bu manasız takip sırasında Geveze ağır yaralanır ve acilen hastaneye kaldırılması gerekmektedir. Bu arada Yavuz Çolak’ı takip etmekten vazgeçmez. Bahar kendisi hakkında açılan soruşturma sonucu şok olacağı bir haber alır. Aynı anda Yavuz ve timi ise Çolak’ı yakalamak üzeredir ama bu Çolak dahil herkesin hayatına mal olmak üzeredir.

10. Bölümde neler oldu? 

Tim, bir askerini şehit veriyor. Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır. Bu plan herkes için işleri daha da zorlaştırır. Çolak planını uygulamaya çalışırken, adamlarından birisi büyük bir hata yapar. Çolak’ın adamına verdiği ceza kendisi için kötü sonuçlar doğuracaktır. Avcı’nın vurduğu Eylem'in durumu ise çok ağırdır. Hayati tehlikesi vardır. Avcı kendini suçlar. Derin bir üzüntü ve gergin bir bekleyiş içindedir. Aldığı haber onu şok eder. Eylem, doktorların tüm çabasına rağmen ölmüştür. Aldığı iki önemli istihbaratla harekete geçen tim, iki büyük operasyona çıkar. Çolak'ı gitgide köşeye sıkıştırırlar. Ancak Çolak'ın canımızı yakacak son bir hamlesi daha vardır ve Yavuz’un timi ilk defa bir askerini şehit verir. 

Söz 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Yavuz Çolak'ın peşinde

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi Star TV ekranlarında!

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, ssenaryosu Ethem Özışık’a ait olan “SÖZ” her Pazartesi Star’da! Ön hazırlıkları 1 yıl süren ‘SÖZ’ de kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırırken; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş canlandırıyor.

Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ‘SÖZ’, bir “Özel Kuvvet Timi’nin” hikayesini konu alıyor.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Tolga Sarıtaş, 30 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası tekstilci, annesi ise ev hanımdır. Gencer ve Berfin isimlerinde iki kardeşi vardır. Esenyurt Halil Akkant Lisesinden mezun oldu.

Söz 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı - Yavuz Çolak'ın peşinde
Oyunculuk hayali çocukluk yıllarında başlayan Tolga Sarıtaş, liseyi bitirdikten sonra Esenyurt Belediye Tiyatrosunda sahne almıştır. Açık öğretim olarak işletme bölümünü bitirmiştir. Daha sonra televizyonda ilk oyunculuk deneyimi ”Bahtı Kara” adlı filmde Berk karakteri ile yapmıştır. Ayrıca yetenekli oyuncu müzikle de ilgilenmektedir. Yakışıklı oyuncunun renkli gözleri, genç kızların ilgi odağı olmuştur. Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Şehzade Cihangir karakteriyle oyunculuk kariyerini oldukça ilerletmiştir. Oyunculuk ve müzik kendisi için artık bir yaşam tarzı olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem