Şok aktüel ürünlerde neler var? 27-30 Ocak Şok hafta sonu fırsatları

Şok Market haftasonu fırsatları yine dopdolu. Yine birbirinden dikkat çekici fırsatlar Şok İndirimli Aktüel Ürünler ile vatandaşlarla buluşacak.

Şok aktüel ürünlerde neler var? 27-30 Ocak Şok hafta sonu fırsatları

Şok Market her haftasonu olduğu gibi bu hafta da bir çok ürünü indirimli olarak vatandaşlara sunuyor. Şok haftasonu fırsatları yine dopdulu gözüküyor. Yayınlanan broşürlre göre gıdadan teknolojiye bir çok grupta uygun fiyatlı ürünler vatandaşla buluşacak.


Bu hafta Şok aktüel ürünlerde, televizyondan multimedya sete, cam sileceğinden araç süpürgesine, domatesten kreme bir çok ürün bulunuyor.

İşte 27-30 Ocak Şok Fırsat Ürünleri

43inç Full Hd uydu alıcılı Smart Tv Axen (1.199 TL), Kawai Multimedia set (299 TL), Piranha araç içi süpürge ( 34,90), Lastik tamir kiti ( 15,90), Oto kompresör (49,90), Akü takviye kablosu (15,90), ortopedik bel desteği (6,90), Oto cam sileceği (4,95), 2'li araç bakım seti (3,95), Oto cam suyu (5,45), Mug Bardak ( 9,95), Kokusuz Küllük (2.00), Arko nemlendirici bakım kremi (5.00 TL, 25 TL üzeri alışverişlerde geçerli) Calve ketçap mayonez set ( 9.00 TL  25 TL üzeri alışverişlerde geçerli) , Domates (Kilosu 1,99 TL), Patates ( kilosu 0,99 TL)

Şok aktüel ürünlerde neler var? 27-30 Ocak Şok hafta sonu fırsatları
Şok aktüel ürünlerde neler var? 27-30 Ocak Şok hafta sonu fırsatları

Şok Market Hakkında;
1995 yılında kurulan ŞOK Marketler T.A.Ş., 2011’in Ağustos ayında Yıldız Holding şirketlerinden Gözde Girişim liderliğinde bir konsorsiyum tarafından satın alındı. Satışla birlikte konseptini tamamen yenileyen Şok Market, mağazalarını baştan sona yeniledi, tüketicilerin bildiği ve alıştığı markalı ürünleri uygun koşullarla müşterilerine sunmaya başladı. 81 ilde 5000’i aşkın mağazası bulunan ŞOK Marketler T.A.Ş., mağazalarına giren her bir müşterinin zevkli, kaliteli ve hesaplı alışveriş deneyiminden memnun olarak ayrılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler