Saç Ekimi Tedavisinde Profesyonel Yöntemler

Saç ekimi uygulaması ile seyrelmiş ya da sıfır düzeyde olan saç yapısı yok edilebiliyor. Yüz naturesinde ekstra bir görsel oluşturan saçların geri kazanılması işi son yıllarda ülkemizde en özel tekniklerle ve en doğal şekilde sağlanıyor.

Saç Ekimi Tedavisinde Profesyonel Yöntemler

Saçsızlık sorunundan yakınan herkes bu özel tedavi metotları ile görsel anlamda stil görselli saçlara sahip olabiliyor. Ancak bu isteği gerçekleştirirken ekim alanında profesyonelliği sunan merkezlerin tercih edilmesi gerekiyor.

Saç Ekimi Nedir?

Operasyon seyrek olan saçlı bölgeye boyun bölgesinden alınan saçın transfer edilmesi işlemidir. Bu işlem özel uygulamalarla oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Saç ekimi sayesinde hem kadın hem erkek bireyler saçsızlık sorunundan kurtulabiliyor.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç tedavi işlemi kişinin saç sıklığı ve saç kalınlığına göre değişen bir işlemi oluşturuyor. Saç ekimi mikro cerrahi yöntemleriyle en steril şekilde gerçekleştiriliyor. Ense de bulunan saç kökleri alınarak saçsız bölgeye steril şekilde yerleştiriliyor. Sorunsuz bir işlem gerçekleştirilmiş oluyor. Greft ve doğal saç telleri ile yapılan bu işlem korkutucu bir işlem değildir.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Bu işlem saçsızlık sorunu yaşayan herkes için uygun olan bir işlemdir. Saç ekimi tekniklerinin kişinin cilt lokasyonu için uygun olması bu işlemi yaptırmak için yeterli olmaktadır. Saçlarında seyreklik ve kellik olan herkese uygulanabilen bu işlemin farklı seçenekleri bulunur. Kadın ve erkek bireyler bu teknik ile sağlıklı, doğal görünümlü ve gür saçlara sahip olacaktır.

Saç Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Bunun için üç temel aşama bulunur. Öncelikli olarak kan testi alınır ve greft planlaması yapılır. Ardından ise çizim ve uygulama aşamasına geçilir. Saç ekimi fiyatları uygulama şekil ve teferruatlarına göre değişim gösterir. Bu işlemin özenli ve hassas çalışmalar yapan bir klinikte uygulanması önem taşır.

Saç ekimi işleminde kan analizi sonrasında hastaya lokal veya genel anestezi verilir. Bu işlem sonrasında hastanın ense kökü ya da diğer bölgesinden alınan doğal saç telleri greft saçlar ile birlikte saçsız olan bölgeye eklenir. Bu işlem mikro cerrahi yöntemiyle gerçekleştirilir. Sorunlu ve sıkıntılı bir işlem değildir.

Saç Ekimi Öncesi Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tedavi öncesinde alkol ve sigara almak doğru değildir. Bu bakımdan bu detaya önem vermeniz şarttır. Giyim tarzınız da bu anlamda önem taşır. Saçlarınızı engellemeyecek ve temas etmeyecek şekilde olan, önden düğmeli tişört veya gömlek giymek gerekir. Dinlenmiş ve zinde bir şekilde bu işlemi yaptırmanız rahat etmenizi sağlar.

Saç Ekimi Sonrası Bilinmesi Gerekenler

İşleminin başarılı bir şekilde geçmesinden sonra saçların uzaması için bekleme süreci başlar. Bu süreç 12 ile 18 ay arasında değişir. Saç uzaması ve diğer saçlarla bütünleşmeye başlaması en az 3 aylık bir dönemi kapsar. Saç ekimi fiyatları ile beraber bu dönemde sigara içmek, doğal ve faydalı ürünler tüketmek, kimyasal içerikli şampuanlar kullanmamak, saç kaybı tedavisini destekleyici vitaminler ve besleyici bakım ürünleri kullanmak gerekecektir. Bu vitaminler saçlarınızın güçlenmesine ve kaliteli olarak uzamasına etki edecektir.

Saç Ekimi Fiyatları

Yapılan bu tedavi ülkemizde greft kalitesine göre değişim gösteriyor. Bu alanda özel ve kaliteli tedavi uygulayan kliniklerin tercih edilmesi önem taşıyor. Kaliteye göre çok düşük veya çok yüksek fiyat veren kliniklerin dikkatle araştırılması gerekiyor.

Saç ekiminde paket konsepti uygulayan merkezler daha makul fiyat skalası ile karşımıza çıkarken, yapılan işlemler de saç ekimi fiyatları adına bilgi edinmeyi sağlıyor.

https://www.smilehairclinic.com/sac-ekimi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem