Propertytr İle Turkish Citizenship Olmak Mümkün

Türkiye, tarihi ile yabancıların turkish citizenship almak için oldukça tercih ettikleri bir ülkedir.

Propertytr İle Turkish Citizenship Olmak Mümkün

Ayrıca gayrimenkul açısından kira getirisi olan kentsel dönüşüm açısından sürekli gelişen bir ülkedir. Bu sebeple yabancı uyruklu vatandaşların Türkiye' de yatırım yaparak turkish citizenship almaları son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Yatırım yaparak sizde Türk vatandaşı olabilir ve Türkiye' de yaşayabilirsiniz.

 Turkish Citizenship Nedir?

 Turkish citizenship yabancıların Türkiye' den emlak alımı yaptığında verilen vatandaşlıktır. Kısacası Turkish citizenship Türk vatandaşlığıdır.

 Turkish Citizenship Nasıl Alınır?

 Öncelikle alınması gereken mülkün en az 250.000 dolar olması gerekmektedir. 250.000 doların altında bir emlak alımı ile turkish citizenship almak mümkün değildir. Türkiye' den mülk alındıktan sonra tapu müdürlüğüne başvuru yapılır ve vatandaşlık işleme konur. Bu fiyat ve üzerinde bir mülk alındıktan sonra turkish citizenship alınıp Türk vatandaşı olmak mümkün.

 Türkiye' den mülk alındıktan sonra tapu müdürlüğüne başvuru yapılır ve vatandaşlık işleme konur.

 Bunları nasıl yapacağınızı düşünüyor iseniz propertytr yardım almanız gereken ilk duraktır. Propertytr, yabancı uyruklu vatandaşların Türkiye' den rahatlıkla mülk almalarına yardımcı olacak bir emlak firmasıdır. Size tüm adımlarda yardımcı olacak ve tüm işlemlerinizi gerçekleştirecek olan propertytr sizin adınıza mülkü alır ve kalan işlemler ile yakından ilgilenir.

 Ayrıca dolandırılma ve kandırılma korkusu yaşayanlar için propertytr oldukça güvenli bir emlak firmasıdır. Firma ile çalışmış ve Türkiye' den mülk almış oldukça fazla kişi bulunmaktadır.

 Türkiye' den mülk almak sadece vatandaşlık almak için değil güzel bir yatırım fırsatıdır. Bu fırsatı güzel değerlendirebilmek için de propertytr sizin için gerekli tüm analizleri yapar ve size en uygun yatırım planını oluşturur. Sizin yerinize en iyi yatırımı yapabilmeniz adına gerekli kurum ve kuruluşlardan analiz alır.

 Kısacası firma, bu sektörde istediğiniz ilde, istediğiniz konforda, almak istediğiniz mülkü, yapmak istediğiniz yatırımı size en kısa sürede yapma imkanı sunar.

 Turkish Citizenship İçin Prosedür Nedir?

 Tüm prosedür işlemlerini propertytr halletmektedir. Ancak bilmek isteyenler için prosedür şu şekilde işlemektedir:

 Tapu müdürlüğüne devir için başvuru yapılır. Mülkü alacak ve satacak kişiler için bir ön görüşme günü belirlenir. Satın alacak yabancının pasaportu, tapu senedi, emlak rayiç değer belgesi, satın alan kişinin iki alan kişinin bir adet fotoğrafı, Mülkü satın alacak yabancı uyruklu kişi Türkçe bilmiyorsa yeminli bir tercüman ve zorunlu deprem sigortası.

 Ancak tüm bu işlemler ve evrak işlemleri propertytr tarafından yapılmaktadır. Ayrıca mülk üzerinde haciz gibi işlemlerin olup olmadığını da propertytr firması araştırır.

 Propertytr uzman ekibi ile size Türkiye' de profesyonel bir yatırım hizmeti vermektedir. Sonrasında turkish citizenship işlemlerinde de uzman ve tecrübeli ekibi ile tüm prosedürler ve evrak işleri şirket tarafından titizlikle takip edilir. Kaliteli bir hizmet ve tecrübe ile size kolaylık sağlar.

 Türkiye' de mülk sahibi olmak ve güzel bir yatırım yapmak artık propertytr ile oldukça kolay ve konforlu. Siz de Hem yatırım yapmak hem Türkiye vatandaşı olmak istiyor iseniz propertytr' den yardım alabilir işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Ayrıca bu olaya sadece yatırım amacıyla bakılmamalıdır. Türkiye' de yaşamak ve ülkenin tarihini yaşamak isteyen oldukça yabancı bulunmaktadır. Property İstanbul ( İstanbul’da Gayrimenkul) konusunda uzman ekibi ile www.propertytr.com üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem