Orman alanlarında tapusuz yapısı olanlara müjde!

Devlet, orman sınırları içinde kalan tapusuz yapıları sahiplerine verecek. Bu noktada Kerasus Ormancılık devletin sunduğu fırsattan en iyi şekilde yararlanılması için devreye giriyor.

Orman alanlarında tapusuz yapısı olanlara müjde!

Devletin yeni aldığı kararlar doğrultusunda, 6831 sayılı orman kanununa eklenen 16. Madde ile herhangi bir sebeple, 28.04.2018 tarihinden önce orman sınırları içinde kalan işyeri, ev, ahıri samanlık vb. orman vasfını yitirmiş yerler kullanıcılarına verilecek.

Bu kanunla birlikte vatandaşlar, orman sınırları içinde olan, atalarından kalan ve tapusuz olarak kullandıkları yapılarına resmi olarak sahip olma şansı elde ediyor. 

Bu imkanlardan yararlanmak isteyen yapı sahipleri, Orman Yüksek Mühendisi Sema Erkin Çakmak ile iletişime geçerek veya Kerasus Mühendislik ofisine başvurarak Devletin kullanıcılara sunduğu bu fırsattan yararlanmak için detaylı bilgi alabilecekler.

İletişim Bilgi: 0545 392 03 07 – kerasusormancilik@gmail.com

İlandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem