Nolur Ayrılalım'da sürpriz gelişme!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Nolur Ayrılalım 5. Bölümüyle bu akşam saat 20:00 da ekranlarda. Heyecanla beklenen dizide neler olacak? Ulaş azizeyi bırakacak mı?

Nolur Ayrılalım'da sürpriz gelişme!
 
Bu akşam Yeni Bölümü’yle ekranlarda olacak olan Nolur Ayrılalım da sürpriz gelişme var.  Azizeye görücü gelen damat Halim’e evet deyip yüzük takacak mı? Ulaş azizeyi bırakmama konusunda kararlı Peki Azize’nin cevabı ne olacak?

İşte yeni bölüm fragmanları..

  


  

Geçen hafta ne oldu? 
Azize’nin kendisiyle “kısmetini bulmak için” birlikte olduğunu düşünen Ulaş oldukça üzgündür. Yıllar sonra ilk kez bulduğunu sandığı doğru kadın, ona ummadığı bir kazık atmıştır. Ve bu durum Ulaş’ı daha da hırslandırmaktadır. Peki, şimdi ne yapmalıdır? Kös kös Azize’yi terk mi edecektir? Asla! Süründürme sırası artık Ulaş’tadır!

Azize ve Turgay cephesi ise şoka girmiş durumdadır. Tüm plan çökmek üzeredir! Azize bir şekilde kendini temize çıkarmalı ve Ulaş’a kendini affettirmelidir, ama nasıl? Azize ve Turgay sonunda Ulaş’ı kıvama getirdiklerinden ve onu yine kandırdıklarından emindirler. Ancak, Ulaş’ın cidden canının sıkkın olduğu bir anda Azize’nin numaradan yaptığı “tripler” bardağı taşırır ve Ulaş’ın tepkisi kimsenin beklemediği kadar ağır olur! Asıl önemlisi ise, Azize bu tepkiden neden bu derece “etkilendiğini” anlayamamaktadır!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem