Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti! Nazlıcan Arkan kimdir?

Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Nazlıcan Arkan hayatını kaybettii. Türkücü Ceylan'ın da yeğeni olan Nazlıcan Arkan kimdir? İşte detaylar

Nazlıcan Arkan hayatını kaybetti! Nazlıcan Arkan kimdir?

Şarkıcı Ceylan'ın yeğeni olan aynı zamanda bir dönem İşte Benim Stilim yarışmasında boy gösteren Nazlıcan Arkan bir süredir  pankreas iltihabı nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyordu. Arkan'ın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Nazlıcan Arkan'ın cenazesi yarın (22 Aralık Pazar) günü Büyükçekmece Küba Camii'nden öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Büyükçekmece TÜYAP Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Nazlıcan Arkan yoğun bakımda! Nazlıcan Arkan kimdir?

Nazlıcan Arkan kimdir?

Nazlıcan Arkan, 1993 İstanbul doğumludur. İşte Benim Stilim'de 7. Sezon yarışmacısı olan Nazlıcan Arkan, üniversite mezunudur. Bir bankada görev yapan Nazlıcan, yarışma günlerinde modaya ve giyime olan tutkusundan bahsetmiştir. Nazlıcan Arkan aslen Tuncelilidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem