MPİ Sayısal Loto Sonuçları – Sayısal Loto Sonuçları belli oldu

Haftada iki kez çekilen Sayısal Loto’da sonuçlar belli oluyor. Sayısal Loto 10 Ekim sonuçları ve daha fazlası bu sayfada olacak.

MPİ Sayısal Loto Sonuçları – Sayısal Loto Sonuçları belli oldu

Milli Piyango idaresi tarafından yapılan çekilişle milyonlarca insanın hayalini süsleyen büyük ikramiyeyi dağıtan Sayısal Loto’da 10 Ekim sonuçları belli oldu. Sayısal Loto 10 Ekim Sonuçları ve bütün detaylar bu sayfada olacak.

Her hafta Çarşamba ve Cumartesi akşamları olmak üzere iki kez çekilişi yapılan Sayısal lotoda 49 rakam arasından belirlenen 6 rakamın doğru tahmin edilmesi ile büyük ikramiye kazanılıyor. Noter ve çekiliş kurulu gözetiminde yapılan çekiliş sonucunda büyük ikramiyenin yanısıra 5, 4, 3 rakamı doğru tahmin edenler de daha küçük ikramiyeler kazanıyor.

10 Ekim Sayısal Loto sonuçlarıne göre büyük ikramiye 3, 12, 30, 41, 43 ve 48 rakamlarına isabet etti. Bu sonuçlara göre 6 rakamı doğru tahmin eden kimse çıkmadı ve 833 bin 420 TL 34 kuruş gelecek haftaya devretti. Diğer Sonuçlara göre 5 bilen 58 kişi 6 Bin 53 TL 70 kuruş, 4 bilen 4 bin 796 kişi 55 TL 50 kuruş ve 3 bilen 68 Bin 433 kişi 10TL 85 kuruş ikramiye kazandı.

MPİ Sayısal Loto Sonuçları – Sayısal Loto Sonuçları belli oldu

6 Ekim 2018 Sayısal Loto Sonuçları

6 Ekim 2018 tarihinde yapılan çekiliş sonuçlarına göre büyük ikramiye 1, 5, 25, 35, 47 ve 48 rakamlarına isabet etti. 6 rakamı doğru tahmin eden 1 kişi 5 milyon 276 Bin 683 TL 10 kuruş ikramiye kazandı. Büyük ikramiyeyi kazanan kuponun Manisa’nın Akhisar ilçesinden oynandığı tespit edildi.

Diğer sonuçlara göre 5 bilen 134 kişi 5 Bin 746 TL 65 kuruş, 4 bilen 7 Bin 362 kişi 78 TL 75 kuruş, 3 bilen 135 Bin 613 kişi 12 TL 5 kuruş ikramiye kazandı. 

Oyunun Özellikleri

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-49 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

Sayısal loto oyununda bir kaç hafta üst üste altı numarayı doğru tahmin eden çıkmaması üzerine ertesi haftalara devir sayısının artması, hasılatın çok yüksek olması üzerine sayısal loto oyun planında yapılan değişiklikle, "Bir haftaya ait oyunda altı bilen çıkmaması halinde bu gruba ayrılan ikramiye, ertesi hafta altı numarayı doğru tahmin edenlere dağıtılmak üzere devredilir.

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem