Milli Piyango çekilişi canlı yayını

Milli Piyango çekilişinde talihliler belli olacak. Milyonlarca liranın sahipleri Milli Piyango çekilişiyle belirlenecek.

Milli Piyango çekilişi canlı yayını

Her yıl yılbaşında milyonlarca kişi şansını Milli Piyango ile deniyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi ile talihliler belirleniyor ve milyonlarca lira dağıtılıyor. 2022 yılına girerken de en çok merak edilen çekiliş sonuçları olacak. Milli Piyango çekilişi ne zaman Milli Piyango çekilişi canlı yayınları hangi kanalda sorularının yanıtlarını merak edenler cevaplara buradan ulaşabilecekler.

2022 Milli Piyango yılbaşı çekilişi canlı yayını ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak?

Milyonlarca vatandaş aldıkları biletlerle yeni yıla zengin olma hayaliyle girmeyi bekliyor. Yılbaşı özel çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Milli Piyango yılbaşı çekilişi, bilet satışlarının sona ermesinin ardından bugün (31 Aralık) saat 17.00'de başlayacak. Bu çekilişte İlk olarak 12 bin TL ve 12 milyon TL kazanan numaralar belli olacak. Milli Piyango Çekilişi millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Saat 18.30'da ikinci aşamaya geçilecek ve 6 bin TL kazanan numaralar açıklanacak.  120 Milyon TL'lik büyük ödül ile amorti kazananların belli olacağı çekiliş ise saat 23.00'te başlayacak ve Kanal D'den ve youtube'dan canlı yayınlanacak. Canlı yayını buradan da takip edebilirsiniz.

Milli Piyango yılbaşı çekilişi programı:

17:00 1. bölüm / 12.000 TL- 12.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar
18:30 2. bölüm / 6.000 TL ikramiye kazanan numaralar
20:30 3. bölüm / 240 TL-2.000 TL ikramiye kazanan numaralar
23:00 4. bölüm / Amorti ve 120.000.000 TL ikramiye kazanan numaralar

Milli Piyango yılbaşı çekilişi ne zaman? Milli Piyango çekilişi canlı yayını hangi kanalda?
Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır? 

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor. Daha büyük ikramiyeler için ise Milli Piyango Genel Online aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor. Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmesi gerekiyor. İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması zaman aşımına uğramasına neden oluyor.

Milli Piyango oynamanın kuralları neler?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor. Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor. Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.

Amorti nedir? Amorti ne demek?

Milli Piyango biletinin her çekilişte son rakamına göre biletlere verilmekte olan ikramiye. Değeri biletin değeri kadardır. Amorti çekilişleri, büyük ikramiye çekilişlerinin başladığı saatte tamamlanır. Amortide iki rakam yer almaktadır. Bunun bir ileri noktası ise tutarı daha fazla olan teselli ikramiyesidir. Teselli ikramiyesi, Milli Piyango biletinin çekilişinde en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının, her hanesindeki rakama göre bir farklılık gösteren ikramiyedir.

Amorti numaraları ne kadar ikramiye verir?

Amorti numaraları kısaca bilete ödenen ücretin geri alınması olarak adlandırılabilir. Örnek olarak tam bilet alan kişiye 120 TL, yarım bilet alan kişiye 60 TL ve çeyrek bilet alan kişiye 30 TL ödeme yapılır. Ancak bilete hem amorti hem de daha yüksek bir ikramiye isabet ederse o zaman daha yüksek olan ikramiyenin ödemesi yapılır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem