Metin2'de itemler nereden düşer? Metin 2 İtemleri hakkında detaylar...

Metin 2 oyununu bilmeyen yoktur. Oyuncuların en çok merak ettikleri arasında ise Metin 2 itemler nereden düşer sorusu oluyor. İşte detaylar

Metin2'de itemler nereden düşer? Metin 2 İtemleri hakkında detaylar...

Metin2'de itemler nereden düşer?

Metin2 tarihinin en çok kullanılan ve bilinen 30. seviye silahı olan Dolunay Kılıcı, Seungryong Vadisi’nde bulunan Vahşi Deli, Vahşi Uzman, birinci köy diye bilinen haritada Lanetli Alfa Mavi Kurt, ikinci köy diye bilinen haritada Vahşi okçu, Vahşi Yüzbaşı, Yabani Okçu, Yabani General ve Güçlü Yabani Okçu’dan düşmektedir. Silahın seviyesi yükseltilirken herhangi bir malzeme istenmemektedir.

Metin2'de Dolunay Kılıcı’nın yanı sıra yine 30. seviye silahı olan, binek üzerinden kullanımı ve düellolarda ki kullanışlılığıyla bilinen Kırmızı Demir Pala Seungryong Vadisi’nde bulunan Karanlık Arahan, Büyük Arahan, Mistik Arahan Reisi, Mistik Arahan Savaşçı ve Yılan Vadisi’nin yanı sıra birinci köy olarak bilinen haritada bulunan Lanetli Siyah Ayı’lardan elde edilmektedir. Seviyesi yükseltilirken harici bir malzeme istenmemektedir.

Zehir Kılıcı, 75. seviye silahıdır. Şaman ve Lycan karakterleri haricindeki tüm karakterlerin kullanabildiği silaha oldukça fazla ilgi vardır. Sürgün Mağarası’nda bulunan Setaou Lideri, Setaou Avcısı, Setaou Savaşçısı, Setaou Askeri, Nemere, Razadör, Jotun Thrym gibi canavarların yanı sıra Azrail Sandığı ve Örümcek Barones Sandığı’ndan da elde edilebilmektedir. +5. seviyeden itibaren yükseltme işlemlerinde harici eşyalar istemektedir.

Metin2'de itemler nereden düşer? Metin 2 İtemleri hakkında detaylar...

Kin Kılıcı, 75. seviye silahıdır. Çift elle kullanılması sebebiyle sadece Savaşçı karakterler tarafından kullanılmaktadır. Nemere ve Razadör canavarları haricinde Azrail Sandığı ve Örümcek Barones Sandığı’ndan elde edilmektedir. +5. seviyeden itibaren yükseltilmek istendiğinde harici eşyalar gerekmektedir. 

Zodyak Kılıç, 105. seviye silahıdır. Özellikle Savaşçı ve Sura karakterleri tarafından kullanılsa da Ninja karakteri de kullanabilmektedir. Sadece Zodyak Tapınağı’ndan elde edilebilen Altın Zodyak Sandığı’ndan elde edilmektedir. +1. seviyeden itibaren Kırmızı Zodyak Sandukası’yla birlikte yükseltilmektedir. Sandukanın yanı sıra farklı yükseltme eşyaları da kullanılmaktadır.

Zodyak Orağı, 105. seviye silahıdır. Yalnızca Savaşçı karakterler tarafından kullanabilmektedir. Sadece Zodyak Tapınağı’ndan elde edilebilen Altın Zodyak Sandığı’ndan elde edilmektedir. +1. seviyeden itibaren Kırmızı Zodyak Sandukası’yla birlikte yükseltilmektedir. Sandukanın yanı sıra farklı yükseltme eşyaları da kullanılmaktadır.

Zodyak Yay, 105. seviye silahıdır. Yalnızca Ninja karakterler tarafından kullanabilmektedir. Sadece Zodyak Tapınağı’ndan elde edilebilen Altın Zodyak Sandığı’ndan elde edilmektedir. +1. seviyeden itibaren Kırmızı Zodyak Sandukası’yla birlikte yükseltilmektedir. Sandukanın yanı sıra farklı yükseltme eşyaları da kullanılmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem