Mayıs ayında doğanlar hangi burç olur?

İnsanlar kendi burçlarını ve çevresindeki insanların burçlarını hep merak eder ve bilmek isterler. Peki Mart ayında doğan bir kişinin burcu nedir? Sizler için haberimizde derledik.

Mayıs ayında doğanlar hangi burç olur?

Herkes doğduğu tarihe göre bir burca sahiptir ve burçlarımızın özellikleri de bizleri ifade etmektedir. İnsanlar da bu yüzden kendilerinin ve etrafındakilerin burcunu merak edip araştırırlar. Peki Mayıs ayında doğan bir kişi hangi burca sahiptir? İşte detaylar…

burç

Mayıs ayında doğanların iki farklı burca sahip olduklarını söylemek mümkündür. 21 Nisan – 20 Mayıs tarihleri arasında doğanlar boğa burcu olurken 21 Mayıs - 21 Haziran tarihlerinde doğanlar ikizler burcu olmaktadır. Yani Mayıs ayında doğan kişiler için 2 ayrı burca sahip olabilecekleri söylenmektedir.

Boğa burcu toprak burçları arasında yer alır. İnsanlarla iletişimlerinde gayet başarılıdırlar. Yakın çevresi tarafından sıcak ve sevimli tanınmasına rağmen onu tanımayanlar tarafından soğukkanlı olarak görülebilirler. Kısıtlanmaktan hoşlanmaz, özgürlüklerine düşkündürler.

İkizler burcu ise son derece sıcakkanlı ve arkadaş canlısıdırlar. Sosyalleşmeye ve özgürlüklerine düşkündürler. Hızlı bir şekilde karar değişebilir. Göründükleri gibi de olmayabilirler.

Mayıs ayı burçları tez canlıdır. Tahammülleri yoktur ve beklemeyi de pek sevmezler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem