Klişelerden Sıkılanlar için 3 Farklı Doğum Günü Hediyesi

Doğum günlerinde sevdiklerinize benzer hediyeler almaktan sıkıldıysanız aşağıda sizinle paylaştığımız önerilere bayılacaksınız. Çünkü sizin için farklı tasarımlara ve içeriklere sahip doğum günü hediyesi kutuları seçtik.

Klişelerden Sıkılanlar için 3 Farklı Doğum Günü Hediyesi

Muhiku hazırladığı yenilikçi hediye seçenekleriyle hediye dünyasında giderek popülerleşiyor. Biz de bu popüler hediye alternatifleri arasından sizin için seçimler yaptık. Özellikle yıl içinde bitmek bilmeyen doğum günlerinde hediye almanın oldukça zor olduğunu düşünerek, doğum günü hediyesi kutuları arasından sevdiklerinize armağan edebileceğiniz farklı alternatifleri sıraladık.

Öyleyse Muhiku’nun doğum günü hediyesi alternatifleri arasından seçtiğimiz hediyelere hep birlikte bir göz atalım. Siz olsanız aşağıdaki kutulardan hangisinin ya da hangilerinin size hediye edilmesini isterdiniz?

İyi ki Doğdun Hediye Kutusu

Muhiku’nun İyi ki Doğdun Hediye Kutusu ile sevdiklerinize sıra dışı bir doğum günü hediyesi vermeye hazır olun. Çünkü İyi ki Doğdun Hediye Kutusu sevdiklerinizin yeni yaşına renk katacak birbirinden güzel hediyeliklerle donatılmış.

İçinde neler mi var, gelin birlikte bakalım. İyi ki Doğdun Hediye Kutusu içinde;

•         Bir paket yöresel filtre kahve çeşidi,

•         Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,

•         Siyah seramik kupa,

•         One Two Sock dama desenli özel tasarım çorap,

•         Parafin jel mum yapma deneyimi,

•         Hediye notunuz yer almaktadır.

Yeni Yaş Tebrik Hediye Kutusu

Muhiku’nun diğer bir doğum günü hediyesi alternatifi ise Yeni Yaş Tebrik Hediye Kutusu. Yeni yaşında hayallerine doğru emin adımlarla ilerleyen sevdiklerinize hayata dair planlarını yaparken eşlik edecek bu kutuda hem lezzetli hem de keyifli detaylar yer alıyor.

Yeni Yaş Tebrik Hediye Kutusu’nun içinde;

•         Bir paket yöresel filtre kahve,

•         İngiltere’nin Lady Grey çayı,

•         “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,

•         Miniyemiş,

•         Deneyim & Kendin Yap: Fesleğen yetiştirme kiti,

•         Çay, kahve ve deneyim bilgi kartları,

•         Hediye notunuz yer almaktadır.

Yasemin Esintisi Hediye Kutusu

Sevdiklerinize “iyi ki doğdun!” demenin en eğlenceli yollarından biri de Yasemin Esintisi Hediye Kutusu. Bu hediye alternatifi de yukarıda bahsi geçen diğer iki hediye gibi dopdolu. İçinde farklı hediyelerin de yer aldığı bu kutuyla da sevdiklerinize yeni yaşında bambaşka deneyimlerin ve lezzetlerin ve kapısını aralayabilirsiniz.

•         “Best Age Ever” baskılı yaldızlı kupa,

•         Godiva sütlü çikolatalı Napoliten Cello Naps,

•         Yade yasemin kokulu aromaterapi mumu,

•         Paşabahçe yasemin kokulu kolonya,

•         Yıldız tasarımlı yaldızlı siyah not defteri,

•         Sukulent,

•         Hediye notunuz yer almaktadır.

Muhiku’nun keşif ve deneyim odaklı doğum günü hediyesi seçenekleriyle sevdiklerinize tatlı bir armağanın yanı sıra dopdolu bir yaş armağan edin!

Muhiku ile Erkeğe Hediye Almak Artık Çok Daha Kolay!

Erkeklere hediye almak zormuş gibi görünür. Aslında bu görüşün yanlış olduğunu söyleyemeyiz. Çünkü hediye piyasasında erkekler için üretilen alternatifler oldukça kısıtlı. Olan alternatifler de birbirinin aynısı olmaktan öteye geçemiyorlar. İşin özü erkeklere hediye almanın hem zor hem de oldukça sıkıcı olduğunu söyleyebiliriz.

Muhiku’yla ise erkeğe hediye seçmek artık çok daha keyifli ve kolay. Çünkü Muhiku erkeklere özel tasarladığı hediye kutularında farklı parçaları bir araya getiriyor. Seçtiği parçalardan kimi yalnızca erkeklere hitap ediyor kimi ise hayatın içinden seçilen kullanışlı ürünler.

Dolayısıyla Muhiku ile değer verdiğiniz erkeklere onlar için tasarlanmış şık ve sıra dışı bir hediyeyle sürpriz yapabilirsiniz. Babanız, sevgiliniz, kardeşiniz ya da arkadaşınız için farklı hediye alternatiflerinden faydalanabilirsiniz.

Muhiku ile erkekler için tasarlanmış hazır hediye alternatiflerinden faydalanabileceğiniz gibi onlar için kendi hediye kutunuzu da tasarlayabilirsiniz. Onların ilgi alanlarına, zevklerine, ihtiyaçlarına ya da yaşlarına uygun bir hediye kutusu tasarlayarak sevdiklerinize en özel hediyeyi hazırlayabilirsiniz.

Eğer erkek sevgiliye hediye hazırlayacaksanız romantik detaylardan da faydalanabilirsiniz. Romantizm dedik diye aklınıza kalpli yastıklar gelmesin. Ona özel hissettirecek ve duygularınızı yansıtmanıza yardımcı olacak hediyeliklerden bahsediyoruz.

Erkeğe keyifle hediye almak ve daha öncekilerden farklı bir sürpriz yapmak istiyorsanız Muhiku’nun hediye seçeneklerine bakabilirsiniz.

Muhiku’yla En Özel Anlara Değer Katın!

Yaşadığımız en güzel anlar sevdiklerimizin sıcacık bir gülümsemesiyle anlam kazanır. Onların varlığı hayatı yaşanılır ve mutlu kılar. Yalnız olmadığımızı ve sevgiyi bize her zerresiyle hissettirirler. İşte, bu sebeple biz de onlara en özel anlarında en değerli sürprizi yapmak isteriz.

Muhiku, özenle hazırladığı hediye kutuları ile sevdiklerimizin en özel anlarına eşlik etmemize yardımcı oluyor. Doğum günü, yılbaşı, yıl dönümü, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü gibi yılın en özel zamanları için birbirinden şık konsept hediye kutuları tasarlıyor.

Muhiku hediye kutuları ile yalnızca sevdiklerimizin en özel günlerinde onlara kıymetli bir sürpriz yapmayız. Aynı zamanda hayatın farklı alanlarında kullanabilecekleri işlevsel hediyeliklerle günlük hayatlarını ya da iş hayatlarını da kolaylaştırabiliriz.

Diğer taraftan Muhiku ile sevdiklerimize hediye ettiğimiz armağanlarla onlara; keşfetme, öğrenme, sınırlarını zorlama, kendini geliştirme ve yaşam alanını güzelleştirme gibi güzellikler armağan edebiliriz.

Uzun lafın kısası Muhiku’nun bir hediyeden daha fazlasını ifade ettiğini söyleyebiliriz. Çünkü sevdiklerimiz için hazırladığı hediye alternatifleriyle onlara yalnızca anlık mutluluklar yaşatmıyor. Hayatın içinden seçtiği hediyeliklerle onlara hayatın ta kendisini armağan etmemize fırsat veriyor.

Siz de sevdiklerinize ayakları yere sağlam basan kullanışlı hediyeler armağan etmek istiyorsanız; Muhiku’nun hayata dokunan hediye dünyasına doğru küçük bir keşfe çıkmanızı tavsiye ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem