Kitapabi Sitesi Kitap ve Kırtasiye Satış Noktası

Kendisini ufuklarda açılan yeni bilgi pencereleri ve bilgi okyanusu tedarikçisi olarak tanımlayan Kitapabi, internet satışına başladığı günden bugüne kadar müşteri memnuniyetini en üst seviyelerde tutan bir online kitap satışı sitesidir

Kitapabi Sitesi Kitap ve Kırtasiye Satış Noktası

Gün içerisinde saat 14.00’ e kadar verilen bütün siparişlerin aynı gün teslim seçeneği ile en kısa sürede size ulaşması sağlanır. Sitede 7/24 müşteri hizmetleri yetkilisinden destek alabilirsiniz. Güvenli ödeme seçenekleri ve SSL tabanlı alışveriş platformu sayesinde kredi kartınız ile rahatlıkla istediğiniz kitap, elektronik ürün, DVD, CD, hobi, oyuncak, kırtasiye malzemeleri gibi yaklaşık 1.000.000 çeşit üründen istediğinizi alabilirsiniz.

Kitabınız Ayağınıza Gelsin

Her gün güncellenen popüler yazarlar, özet çıkan yazarlar kategorisinden müptelası olduğunuz kitap serüveni içerisine sitenin kolay kullanım arayüzü sayesinde ulaşabilirsiniz. Edebiyat kategorisini seçerek en sevdiğiniz kitapların anında siparişini verebilirsiniz. Kitap okumayı seveneler, sevinde kütüphane kurmak isteyenler için istedikleri kadar kitap siparişini vermek ve adresinize kadar teslimini sağlamak artık çok kolay. Kitap almak istiyor fakat hangi kitabı alacağınıza karar veremiyorsanız daha önce alım yapan okuyucuların yorumlarından faydalanabilirsiniz. Sitenin farklı mecralarda bulunan sosyal medya hesaplarını takip ederek her türlü kampanya, etkinlik, anlık fırsat ve indirimlerden haberdar olabilirsiniz. Tereddütsüz bir şekilde orijinal ve bandrollü kitapları alarak ekonomiye de katkı sağlamış olursunuz. Telif haklarından mahrum etmeden sevdiğimiz yazarlara destek olabilirsiniz.

Aradığınız Her Tarz Kitap Satış Noktası

Siteyi ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkacak olan panelde ücretsiz bir şekilde üyelik oluşturabilir ve fırsatlardan daha fazla yararlanabilirsiniz. Kitap satın al işlemi yaptıkça adınıza oluşturulacak özel imkânlardan da faydalanabilirsiniz. Hangi tarz kitapları okumayı seviyorsanız kategoriler içerisinden kolaylıkla o tarz kitapları listeleyebilir ve içlerinden istediğinizi alabilirsiniz. Her kategori başlıklarının altında kendi tarzındaki başka kategoriler de belirtilmiş olup çok fazla zaman kaybetmeden nokta atışı ile istediğiniz kitabı bulabilirsiniz. Örneğin çocuk ve gençlik kitapları içerisinde kitap almak istiyorsanız tüm kitaplara tek tek bakmak yerine hangi yaş grubunu istiyorsanız o alt başlığı inceleyerek istediğiniz kitabı alabilirsiniz daha nice büyük ustanların ölümsüz eserlerini Kitapabi’de bulabilirsiniz.

Son Çıkan Kitaplar

Her zaman en güncel kitapları bulabileceğiniz site içerisinde yayınevi seçeneği ile istediğiniz kitaplara ulaşmanız mümkündür. Mesela Martı Yayınları tarafından dağıtımı yapılmış bir kitabı direkt o yayınevine ait kategori başlığı altında listeleyebilirsiniz. Her gün en son çıkan kitapları aynı gün belirtilen saat aralığında sipariş verip birkaç saat içerisinde teslimatını sağlayabilirsiniz. En iyi fiyat garantisi ile yaklaşık 1 milyona yakın ürünü web adresini ziyaret edip, güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. İster bilgisayar ister diz üstü isterseniz mobil uygulama üzerinden ihtiyacınız olan tüm ürünler hakkında bilgi edinebilir, tereddütsüz bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem