Kiralık Aşk 51. Bölümünde heyecan dorukta!

Kiralık Aşk 51. Bölüm bu akşam sevenleri ile buluşacak.

Kiralık Aşk 51. Bölümünde heyecan dorukta!

Star TV ekranlarında yer alan Kiralık Aşk bu akşam saat 20.00’de hayranları ile buluşacak. Büyük hayran kitlesine sahip dizinin 51. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ortaks yapımın üstlendiği Kiralık Aşk yeni bölümünde sırlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Fırtınalı ilerleyen aşkda son durum pek de iyi görünmüyor. Ayrılık acısı çeken Ömer ve Defne’yi neler bekliyor. Bütün sorular bu akşam cevabını bulacak.

51. Bölüm özeti ve fragmanı…

Yılın aşıkları seçilen Defne ve Ömer’in ayrılıkları büyük bir enkaz yaratır.  Defne yaşadıklarını geride bırakmaya karar veriyor. Gerçeklerle yüzleşen Defne’nin ne yapacağı merak konusu… Bu durumu düzeltmek isteyen Neriman’ın planı işleri yoluna koyacak mı? Sadri Usta ile Ömer arasındaki konuşma ortaya çıkıyor. Bu sırada Sinan’da ayrılık acısı yaşıyor. Yasemin ile kavuşmak için neler yapacak? 


51. Bölümünün 2. fragmanı...


 
Geçen hafta neler olmuştu?
Defne ve Ömer yüzleşiyorlar. Defne, Ömer hakkında bilmediği gerçekleri öğreniyor.  Ömer aynı zamanda dedesi ile karşı karşıya kalıyor. Ömer ve Defne’nin yüzükleri takıp takmayacağı, Ömer’in olaylara karşı tepkisi geçen hafta ki bölümde yer ekranları süsledi.

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş’ün oturduğu, Senaryonun ise Meriç Acemi’ye ait olduğu dizinin  oyuncu kadrosu:
Elçin Sangu: Defne
Barış Arduç: Ömer
Salih Bademci: Sinan
Sinem Öztürk: Yasemin
Nergis Kumbasar: Neriman
Levent Ülgen: Necmi
Ferdi Merter: Hulusi
Melisa Giz Cengiz: Esra
Hikmet Körmükçü: Türkan
Kerem Fırtına: İsmail
Sanem Yeles: Nihan
Onur Büyüktopçu: Koray
Osman Akça: Serdar
Melisa Şenolsun: Sude
 
 Levent Ülgen Kimdir?

Konya’da 8 Ağustos 1962 yılında dünyaya geldi. Ankara İnönü Lisesini bitiren Ülgen eğitim hayatına ODTÜ fizik bölümü ve Hacettepe Üniversitesi Konservatuar bölümünü bitirdi. Oyunculuk hayatına figüranlıkla başlayan Ülgen farklı birçok rolü canlandırdı. Rutkay Aziz yönetimindeki Ankara Sanat Tiyatrosuna katıldı. Oyuncu ve Yönetmen olarak çalışmalara başladı.
Ülgen’i ‘En son babalar duyar’ dizisinde tanındı. ‘Hallederiz Kadir’ repliği çok tuttu. Ardından TRT’de ‘Bir kelime bir işlem’ programını sundu. Ardından Akasya Durağı ve Bizim Okul dizisinde yer aldı.
Rol aldığı filmler:
Kurşun Adres Sormaz, Mavi Sürgün, Yılan Hikayesi, Havada Bulut, Çocuklar Duymasın, Gelin, Hayatın tuzu, Bizim Evin Halleri, En Son Babalar Duyar, Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Akasya Durağı, Görgüsüzler, Nene Hatun, Hayat Apartmanı, Devrimden Sonra, Bizim Okul, Keje, 80. Adım, Salih Kuşu, İnadıan Yaşamak, Terkedilmiş
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem