Kara Sevda 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 35. bölüm ile ekranlara geldi. Peki neler oldu,fragman çıktı mı? İşte detaylar

Kara Sevda 36. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star tv'nin tartışmasız en çok izlenen dizisi olan Kara Sevda 35. bölümü ile yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Beğeni ile soluksuz talip edilen dizi reytingleri zorlarken izleyenleri de heyecan fırtınasına sürüklüyor. Peki son bölümde neler oldu, Kara Sevda 36. bölüm fragmanı çıktı mı? Detaylar haberimizde...

Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı henüz çıkmadı, çıktığında burada olacak.

BU HAFTA NELER OLDU?

Nihan'ın, Kemal'in düğününde bir anda bayılması, büyük bir şüpheyi beraberinde getirir ve Nihan bu rahatsızlığın sebebini öğrenmek ister. Bu şüphenin Emir tarafından yansıması ise oldukça kötü olur. Nihan'ın hamile olması, bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansız bir durumdur. Artık iki düşman kardeş aynı cephede birleşecektir.  Nişan gecesi diğer taraftan Ozan ve Zeynep'in yakalanmasıyla adliyede biter. Emir'in planı doğrultusunda nöbetçi mahkemeye çıkan Ozan tutuklanır.  Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır. Tutukevindeyken Ozan’a gönderilen sürpriz zarf, Ozan’ın hayatının dönüm noktası olur. Ozan’ın başlatacağı ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere ulaşır. Öte yandan, Emir’le Asu arasındaki bağ, Galip’in de kafasında yeni soru işaretleri yaratır. Galip’in bu soruyu netleştirmek için Hakkı’yı bulmak zorundadır. 
Kemal ile Nihan’ın birbirlerine olan aşkları kalplerinden bir an olsun eksilmeden, hayatlarının en kritik dönemecini birbirlerinden uzakta alır. Her ikisinin de alacağı kritik kararlar, bu aşkın kaderini de tayin edecektir. Günün sonunda, Nihan ve Kemal’in kara sevdası bugüne kadarki en çetin sınavını yaşayacaktır. 



GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Asu, Emir'in sıkıştırmasından kurtulabilmek adına Zeynep'in Emir'in çocuğunu taşıdığını söyler. Bu sözlerin şiddeti tahmin edilemeyecek bir boyuta ulaşır. Nihan, Kemal'in canını korumak adına büyük br karar verir. Kemal, Emir ile Nihan'la geri dönüşü olmayan bir yüzleşme yaşar. Bu yüzleşmede kaybeden taraf Nihan olur. Asu ne yaparsa yapsın Kemal'in öfkesini dindiremez. Zeynep, Kemal'le yüzleşince büyük bir sınavın içine girer. Emir ise sorunları çözmek için yepyeni bir planının içine girer ve Asu ile pazarlık yapar. Ozan ise Zeynep'in yüzünden yanlış bir karar alır.

Dizinin başroldünde Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu yer alıyor. Dizinin kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle; Zerrin Tekindor, Kürşat Alnıaçık, Burak Sergen, Orhan Güner, Neşe Baykent, Barış Alpaykut, Melisa aslı Pamuk, Zeyno Eracar, Hazl Filiz Köse, Rüzgar Aksoy, Çağlar Demir, Gökay Müftüoğlu, Nihan Aşçı ve Metin Çoşkun yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler