Instagram'ın En Komik Sayfası @komedi

Hayatın yaptığı sürprizler keşke hep güldürse ama gerçekler çok farklı!

Instagram'ın En Komik Sayfası @komedi

Bu yüzden rotanızı sizi güldürebilecek en azından gülümsetebilecek, günlük yaşam stresini size unutturabilecek paylaşımlar yapan Instagram hesaplarına çevirmenizde fayda var. Ancak bu durumda da karşınıza çok sayıda seçenek çıkacak ve tüm komik paylaşım yapan hesapları takibe alacak değilsiniz. 

Sosyal medyada zaman geçirirken karşınıza birkaç komik görsel çıksın istiyorsanız, tek bir hesabı takibe almanız bile yeterli olur. Bu noktada son zamanlarda paylaşımlarıyla dikkat çeken @komedi hesabına yönelebilirsiniz. Zorlama bir mizah değil, doğal ve doğaçlama bir mizah anlayışına sahip olan bu hesap, haliyle bu yönde paylaşımlar yapıyor. Kimi zaman gülümseten, kimi zaman kahkaha attıran paylaşımları yaşam stresinden bir anlığına da olsa uzaklaşmanızı sağlayabiliyor. Hatta boş zamanlarınızda sosyal medyada zaman geçirirken sadece mizahi içeriklere göz atmak istediğinizde de @komedi hesabına tıklayarak görsellere göz atabilirsiniz. 

İnternet ortamında her gün gülümseten yüz binlerce paylaşım yapılıyor. Elbette internette sörf yaparken bu paylaşımların büyük bölümüne denk gelmeniz bile pek olası değil. İşte bu noktada devreye mizahi bir konsepte sahip olan hesaplar giriyor ve gün içerisinde gülümsemek için bile bu hesaplara ihtiyaç duyabiliyoruz. Dolayısıyla sosyal medya kullanıcıları için @komedi hesabı “yoğun hayata keyifli bir mola” olarak da algılanabilir. Sizi yormayacak ve anlamak için dakikalarca düşünmenizi gerektirmeyecek paylaşımlar yapıyor olması, bu hesabı benzerlerinden ayırıyor. 

Türkiye’den Güldüren Gerçek Fotoğraflar

Türkiye’de yaşayan herkes bu ülkenin aslında bir mizah havuzu olduğunu çok iyi bilir. Yurdum insanlarının yapabildikleri, olaylara yaklaşım şekilleri, sorunlara buldukları çözümler kimi zaman zaten başlı başına kahkahalara boğulmanıza neden olabiliyor. Hatta tek bir kare bile konuyu tek başına özetleyebiliyor. İşte o tek bir kareyi tesadüfen görmeniz pek olası olmadığından bu hesabı takibe almanızda fayda var diyoruz. Basit bir yorum eşliğinde sunulan tek bir kare fotoğraf tüm keyfinizi yerine getirebilir. 

Ve hayvanlar alemi… Hayvanların en komik hallerinin yakalandığı görseller bu sevimli canlıların sizi ziyadesiyle gülümsetmesine neden olabiliyor. Hayvanlar aleminden komik ve anlamlı fotoğraflar görmek isteyenler de rotasını mizahi paylaşımlar yapan Instagram hesaplarına çeviriyor. Bu noktada da @komedi paylaşımlarıyla hayvanların şaşırtan ve güldüren anlarını sizlerle buluşturuyor. Kısacası gülmek için ihtiyacınız olan aslında sosyal medyada mizahi paylaşım yapan hesapları takip etmek! Bu sayede hayatınıza keyifli anlar kazandırabilirsiniz. 

Korku ve gerilim türünün kitapları en çok satan yazarı olma unvanını elimde tutan Stephen King “kendini mizah duygusundan yoksun bırakma, çünkü gülmek her şeye olumlu yanaşmana yardımcı olur” diyor. Eğer hayat sizin için de fazlasıyla sıkıcı, yorucu, stresli ve bunaltıcı bir hale geldiyse, mizahı size çok daha fazla öneriyoruz. Instagram’da bu tür hesapları takibe almanız, Stephen King’in de dediği gibi her şeye olumlu yaklaşmanıza yardımcı olabilir. Hemen mizaha hayatınızda daha fazla yer açmak için ilk adımı atmak isterseniz buyurun @komedi hesabına… 

Bu arada aklınıza “paylaşım sıklığı” sorusu gelmiş olabilir. Sosyal medya sayfanızı adeta kuşatan, başka hiçbir hesabın paylaşımını görmenize olanak tanımayacak kadar fazla paylaşım yapan, bir nevi hesabınızı paylaşım bombardımanına tutan o hesaplardan biri olmadığını belirtelim ve sizi rahatlatalım. Gayet makul sıklıkta gönderi yapılıyor ve bu konuda endişesiz bir şekilde rotanızı bu hesaba çevirebilirsiniz.   


İlandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem