İngiliz filozof ve yazar Thomas Hobbes'in 1651'de yayınlanan ve siyaset felsefesinin temel kaynaklarından olan kitabı hangisidir?

İşte merak edilen " İngiliz filozof ve yazar Thomas Hobbes'in 1651'de yayınlanan ve siyaset felsefesinin temel kaynaklarından olan kitabı hangisidir?" sorusunun yanıtı 

İngiliz filozof ve yazar Thomas Hobbes'in 1651'de yayınlanan ve siyaset felsefesinin temel kaynaklarından olan kitabı hangisidir?
Kim Milyoner Olmak İster 720. Bölümü ile ekranlara geldi. Murat Yıldırım'ın sunduğu sevilen programda yine ekran başındakileri de cevapları aramaya iten sorular çıktı. Cevabı merak edilen sorulardan biri de “ İngiliz filozof ve yazar Thomas Hobbes'in 1651'de yayınlanan ve siyaset felsefesinin temel kaynaklarından olan kitabı hangisidir" oldu.

Sorunun doğru cevabı ise; Leviathan'dır.  Bir Din ve Dünya Devletinin İçeriği, Biçimi ve Gücü -Yaygın olarak Leviathan olarak bilinir.

Kim Milyoner Olmak İster hakkında;

Dünyanın en çok seyredilen ve kazandıran yarışma programı atv ekranlarında devam ediyor! Yarışmada toplam 12 soru yer alıyor. Bu on iki soruyu yanıtlamak için size 4 joker hakkı sunuluyor. Ayrıca 2 barajınız var. Baraj sorularını doğru yanıtladığınızda o ana kadar kazandığınız ödül her halukarda sizin oluyor. 12. soruyu da doğru yanıtlarsanız kazanacağınız ödül tam 1 Milyon TL.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem