Hayat Şarkısı sezon finalinde neler oldu?

Hayat Şarkısı sezon finali gerçekleştirdi

Hayat Şarkısı sezon finalinde neler oldu?

Kanal D ekranlarının yayınlanan Hayat Şarkısı sezon finali ile izleyiciyle buluştu. Sevilen dizi 21. bölümle sezon finali gerçekleştirdi. Peki son bölümde neler oldu? İşte detaylar...

BÖLÜM ÖZETİ

Hülya ile Mahir, kendilerini bir oyunun içinde buluyorlar. Büyük ortaklıkta yol ayrımına mı geliniyor? Aylin, Cevher Ailesi'nin köşküne geliyor; Filiz ise sonunda Bayram Cevher ile yüzleşiyor!



GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?
Zeynep, Cem ile Hülya'nın geçmişte yaşadıklarını ortaya çıkarır. Hüseyin, Cem'in anlattıkları Zeynep'in verdiği kayıtlardan izleyince deliye döner. Ve videoyu Melek'e izletir. Ancak beklemediği bir tepki alır.  Hüseyin’in Hülya hakkındaki hakaretlerine karşılık Melek’in yüzüne çarptığı tokat, Hüseyin’i sakinleştirir. Melek öfkesini yenemez ve Cem ile yaşananların gerçek özetini Hüseyin’e anlatır. Hüseyin Melek’in anlattıklarından çok sarsılır, Cem’e yaptıklarını ödetmek artık Hüseyin’in meselesi olur. Nurgül ise, Kerim’e iftira atıp sonra vazgeçen Aylin’in peşine düşmüştür. Bu işin içinde bir bit yeniği olduğundan emindir. Nurgül adım adım Aylin’e yaklaştıkça, Mahir ve Hülya bir çözüm üretmek, Aylin’i onlar bulmadan uzaklaştırmak için zamanla yarışmaya başlar.

Her Salı akşamı saat 20.00’de ekranlara gelen dizinin başrollerinde Burcu Biricik ile Birkan Sokullu yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular ise şöyle; Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan, Seray Gözler ve Almila Bağrıaçık

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem