Friv ve Kral oyun eğlencenin mekanı

İnternette zaman geçirmek isteyen çocuklar için oyun siteleri en uğrak mekan oluyor. Miniklerin tercih ettiği sitelerin başında Friv oyun ile Kral Oyun geliyor. Güvenli ve basit yapıları sayesinde rahatça oyun oynanabiliyor.

Friv ve Kral oyun eğlencenin mekanı

KRAL OYUN

İnternette zaman geçirmek isteyen çocuklar için oyun siteleri en uğrak mekan oluyor. Miniklerin tercih ettiği sitelerin başında Friv oyun ile Kral Oyun geliyor. Güvenli ve basit yapıları sayesinde rahatça oyun oynanabiliyor.

Herhangi bir ücret ödemeye gerek olmadan oynanılan flash oyunları kullanıcıya sunan bu sitelerde çocukların yanı sıra yetişkinler de vakit geçirebiliyor. Miniklerin oynayabileceği oyunlarla birlikte yetişkinlerinde zaman gerçirebileceği futbol, savaş, yarış tarzında oyunlar bulunuyor.Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı yaptıoğı çağrıda çocukların güvenli oyun sitelerinde zaman geçirmelerine aşırıya kaçmamak kaydıyla izin verebileceklerini söylemişti. Bu noktada veliler içleri rahat bir şekilde Friv oyun ile kral oyun sitelerinde çocuklarının zaman geçirmelerine izin verebilirler.

Binlerce oyun barındıran bu sitelerdeki oyunlar her bilgisayarda kolaylıkla oynanabiliyor. Bebek giydirmeden savaşa, araba yarışlarından futbol ve diğer spor oyunlarına kadar bir çok çeşiti size sunuyor.Bu tip sitelerde yaşayabileceğiniz tek sorun bilgisayarınızda flash player olmaması olabilir. Bunun için yapmanız gereken de google da adobe flash player şeklinde arama yaparak bu eklentiyi kurmanızdır. Bu işlem yalnızca 2-3 dakikanızı alacaktır

FLASH PLAYER NEDİR?

Uzun yıllardır internet sitelerinde bulunan interaktif içeriklerin Adobe Flash kullanılarak hazırlandığı bir gerçek. Geliştiricilere oldukça uygun bir ortam sunan Adobe Flash,  pek çok alanda kaliteli ürünler ortaya konulmasına izin veriyor. Adobe Flash Player ise Flash kullanılarak hazırlanmış olan bu içeriklerin bilgisayarlarımızda doğru bir şekilde oynatılabilmesinde kullanılan bir tarayıcı uygulaması. Flash Player olmadan bir Flash içeriğini açmak isterseniz bunun mümkün olmadığını siz de görebilirsiniz. Her yeni sürümünde pek çok güvenlik açığının kapatılması, ayrıca performans artışlarının da sağlanması nedeniyle daima en son Adobe Flash Player sürümüne sahip olduğunuzdan da emin olmanız gerekiyor. Adobe Flash kullanılarak hazırlanan içerik türlerini listelemek gerekirse; Oyunlar, Videolar, Müzikler, Web siteleri, Bilimsel çalışmalar, Eğitim uygulamaları, Sosyal ağlar.

Geçmişte Flash sadece 2 boyutlu içeriklerde kullanılabiliyordu ancak artık 3D olarak hazırlanmış içeriklere rastlamak da mümkün ve grafik kartınızdan en yüksek düzeyde faydalanarak en hızlı kare oranlarıyla bu içerikleri Adobe Flash Player kullanarak oynatabilirsiniz. Uygulama tamamen ücretsiz olarak sunuluyor ve ayrıca kurulduktan sonra herhangi bir ayarlama yapılmasına gerek kalmıyor. İndirdikten sonra kurabilir ve ardından hemen web tarayıcınızı açarak oynayabilir, videolar izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler