Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır?

Evkur taksit seçenekleriyle vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor. Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır, Evkur senetli alışverişin detayları nelerdir? İşte ayrıntılar

Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır?

Evkur Türkiye'nin önde gelen mağazalarından biri olarak dikkat çekiyor. Özellikle Evkur kredi kartsız taksit imkanlarıyla tercih ediliyor. Peki Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır? İşte detaylar

Cep telefonları gibi elektronik eşyalarda kredi kartı taksit imkanının olmadığı günümüzde yüksek meblağlı alışverişlerde de kredi kartı yetmediği anda devreye Evkur gibi mağazalar giriyor. Kredi kartı olmaksızın geniş taksit seçenekleriyle vatandaşlara imkan sağlayuan bu mağazalardan senetle alışveriş yapılabiliyor.

Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır?

EVKUR'DAN KREDİ KARTSIZ ALIŞVERİŞ

Ürün yelpazesi oldukça geniş olan Evkur'da kredi kartı olmadan alışveriş yapabiliyorsunuz. Kredi kartı yerine senetle alışveriş gerçekleştirilebiliyor. Ancak burada fiyatlarda da artış yaşandığını unutmamak gerekiyor. Eğer senetle alış veriş yapmaya karar verdiyseniz, sizden istenen bilgilerin ardından ödemelerinizi düzenli yaptığınız onaylanırsa istediğiniz kadar taksit imkanıyla alış veriş yapabilirsiniz.

Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır?

EVKUR'DAN CEP TELEFONU NASIL ALINIR?

Kredi kartsız alışveril yapabildiğiniz Evkur'da farklı imkanlarla cep telefonu sahibi olabilirsiniz. Evkur telefon fiyatları kredi kartsız senetli alımlarda biraz daha yüksek oluyor. İsterseniz internet üzerinden mağazanın online adresinden kredi kartıyla cep telefonu alabilirsiniz. İsterseniz fiziki mağazaya giderek kredi kartı ya da senetle alım yapabilirsiniz. Cep telefonu alımlarında senet seçeneğinde, senet imzalamanızın ardından 3 içinde adres teyidiniz gerçekleştirildikten sonra telefonu satın alabilirsiniz. 

Evkur'dan taksitli alışveriş nasıl yapılır?

Evkur'da bir çok marka ürün ve seçenek bulunurken fiyatlar da sizin seçeceğiniz taksit miktarına göre farklılık gösteriyor. Uzun vadeli taksit seçeneğinde karşınıza uçuk rakamlar da çıkabilir.

Satın alımların ardından Evkur ödemelerinizi Yapı Kredi Bankası ve Evkur Mağazalarından gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz Yapı Kredi Bankası'nın internet bankacılığından dilerseniz de ATM üzerinden TC kimlik numaranızla yapabilirsiniz. Ayrıca Evkur'un online ödeme sistemi için internet sitesini de kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem