Ev Konforunu Lüks ile Taçlandıran Tatil Seçeneği

Yılın en keyifli döneminde tüm kuralları koyma lüksü, Avrupa ülkelerinin hemen ardından bugün Türkiye’de de popüler hale gelen yeni nesil tatil anlayışını geliştiren en temel olgu.

Ev Konforunu Lüks ile Taçlandıran Tatil Seçeneği

Uzun süreli gezilerden bir haftalık dinlenmelere kadar, her yaştan tatilcinin tercihi kiralık villalar, tatilde özgürlüğün tadını çıkarırken konforundan ödün vermeyenlerin ilk adresi oluyor. Otellerin kalabalığından ve katı kurallarından tamamen arınmış, dilerseniz muhafazakar bir lokasyonda ailenizle veya arkadaşlarınızla doyasıya vakit geçirebileceğiniz kiralık villaların talep oranları da günden güne hızla artıyor.

Villa konforunun öne çıkan avantajları

Sanılanın aksine villa kiralamak, birçok açıdan otel rezervasyonlarından çok daha ekonomik bir süreçte tatil yapmayı muhtemel hale getiriyor. Birbirinden elegant mülk seçenekleri, 5 yıldızlı otellerin suitelerine eş değer kalitede odalarda çok daha uygun fiyatlarla konaklamanızı sağlıyor. Öte yandan kişi sayısı arttıkça kişi başı maliyetlerin azaldığı villa tatillerinde, özel havuzun keyfini de dilediğiniz her saatte, sınırsızca çıkarmanız mümkün. Şık ve işlevsel mutfaklarda favori lezzetlerinizi hazırlarken şezlong kaybetme riskinden tamamen arınacağınız ve yemek saatini beklemeksiniz dilediğiniz her an bu lezzetlere doyacağınız tatiliniz boyunca, bulunduğunuz lokasyonun turistik mekanlarına tamamen zevkinize göre geziler düzenleme şansına da sahip olabiliyorsunuz.

Tatil adresinizi keşfetme fırsatını kaçırmayın

Turizm sezonu başlamadan erken kayıt fırsatlarından yararlanabileceğiniz villa tatilleri, haftalık 10 Bin TL ile 110 Bin TL arasında değişen birçok farklı seçeneğe sahip. Bu fiyat aralığı ise zevkinize göre denize yakınlık, verilen hizmetlerin ve eşyaların kalitesi, oda sayısı ve benzeri değişkenlerle belirleniyor. Pandemiyle birlikte artan izole yaşam kaygısı sonrası insanların daha güvenli ve sağlıklı tatil yapmalarına fırsat tanıyan villalar, bulundukların konumda tatilcilere keşfedilecek birçok doğal güzellik de sunuyor. Her tatilcinin kendine özgü yaşam tarzına ve beklentilerine cevap veren bu anlayış, Türkiye’nin öne çıkan tatil beldelerinde unutulmaz anlar geçirmek adına da tercih ediliyor.

Kısa süreli konaklamalar için uygun bir tercih mi?

tatilleri hedef kitleye, villa sahiplerinin tercihleri doğrultusunda minimum konaklama süresi bilgisiyle sunulmakta. Bunun yanı sıra daha kısa süreli tatil yapmak isteyen kişilerin de talep edilen fiyat farklarını ödeyerek bu eşsiz deneyimden yararlanmaları mümkün oluyor. Bu sınırlamanın temel nedeni ise tatilcilere en iyi hizmeti verebilmek adına temizlik ve hijyen kuralları doğrultusunda gerekli özeni gösterebilmek. Alışılmış otel tatillerinde, marka bünyesinde bulunan tam zamanlı personellerin aksine villa tatillerinde müşteri çıkışlarında görevlendirilen çalışanlar bulunmakta. Kısa vadeli konaklamalarda giriş çıkış aralığının kısalması ise bu hizmetin çok daha sık şekilde sunulmasını zorunlu hale getirmekte. Ayrıca, hasar ve kullanıma bağlı eskime oranları da yine az gün sayılı kiralamalarda artış göstermekte. Bunların önüne geçmek ve nitelikten ödün vermemek adına ise sistemde, minimum kiralama süresi bulunmakta.

Kalkan bölgesi her zaman önceliğimiz

Yerli ve yabancı turistlerin gözde tatil beldesi Kalkan, Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı. Lüks evler konusunda adeta bir cennet olan ve doğal güzellikleriyle de ayrıcalıklı bir tatil tecrübesi için iddiasını asla kaybetmeyen bu beldede, Likya medeniyetinin tam da kalbinde unutulmaz anılar biriktirmek oldukça keyifli. Göz alıcı Akdeniz manzarasına eşlik eden birçok tarihi doku ise potansiyel villanıza kesinlikle uzak değil. Kendinizi ‘evinizde’ hissederken ruhunuzu da besleyecek bu doğal ve tarihi güzellikler, gün batımına imzasını atan Kalkan farkını derinden yaşamanızı sağlayacak. Akdeniz’in sıcak ikliminde konsept villaların benzersiz konforunda yer almak için geç kalmamak da önemli. Özellikle erken fırsat ve bayram dönemlerinde oldukça yoğun bir taleple doluluk oranları bulunan villalarda yerinizi hemen ayırtarak, bir sonraki adımda şıklıkla karakterize edilmiş tatilinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Muhteşem fırsattan yararlanmak için ilk adım

Ezber bozan tatil anlayışı mottosuyla herkes için en uygun villa seçeneğini portföyünde tutan ve mümkün olan en avantajlı fiyatlarla sunan Kiralık Villada Tatil, sektörde memnuniyeti garanti eden eşsiz bir platform. İster huzur ve dinginliği isterseniz de eğlence ve macerayı kişiselleştirdiğiniz tatil planınıza rahatlıkla dahil edebileceğiniz tüm süreçte, ilk adımınızdan itibaren her aşamada danışabileceğiniz bu sistemle çok daha güvende hissedebilirsiniz. Müşterilerini Kalkan’da kendi merkezinde karşılayan veya yakın lokasyonlarda bulunan bölge temsilcilikleri ile sınırsız hizmet anlayışını başarıyla sunan da Tatil, karar verdiğiniz her an web sitesinden, iletişim telefonların veya whatsapp üzerinden kolaylıkla bilgi alarak rezervasyon yaptırabileceğiniz yol arkadaşınız olmaya hazır. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem