Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin kaç kilo, boyu kaç?

Yer aldığı pek çok dizi ile geniş hayran kitlelerine ulaşan ve sevenleri tarafından kariyeri sıkça merak edilen Ebru Şahin kimdir? Ebru şahin kaç kilo, boyu kaç? İşte detaylar.

 Ebru Şahin Kimdir? Ebru Şahin kaç kilo, boyu kaç?

Severek izlenen birçok dizinin başrol oyuncusu olarak ekranlarda sıklıkla gördüğümüz Ebru Şahin’in hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Ebru Şahin kimdir? Ebru Şahin kaç kilo, boyu kaç? İşte tüm merak ettikleriniz haberimizde…

Yaptığı evlilik ile bir dönem gündemden düşmeyen Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul üniversitesi spor bilimleri fakültesinden mezun olan şahin kısa bir süre sonra oyunculuk eğitimi almıştır. İlk kez 2016 yılında kan parası filmi ile ekranlarda görmeye başladığımız Şahin kısa zamanda çok konuşulan ünlü isimlerden biri olmuştur.

1 Temmuz 2022 tarihinde basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile Makedonya’da dünya evine giren ünlü oyuncu şimdilerde ise Yüz Yıllık Mucize dizisinde sevenleri ile buluşuyor.

ebruşahinkimdir

Ebru Şahin’in rol aldığı projeler;

Hercai

Yasak Elma

İstanbullu Gelin

Savaşçı

Babam

Kan Parası

Ebru Şahin kaç kilo?

Hayranlarının en çok merak ettiği sorulardan biri olan güzel oyuncunun kaç kilo olduğudur. Fiziği ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, 54 kilodur.

Ebru Şahin’in boyu kaç?

Hercai dizisi ile büyük çıkış yaşayan ve arama motorlarında en çok aratılan isimlerden biri olan Ebru Şahin’in boyu 1,66’dır.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler