Doğu Karadeniz'de bir ilk - “Papfest Evlilik Festivali“ başılıyor

Doğu Karadeniz'in ilk evlilik fuarı Trabzon'da başlıyor.

Doğu Karadeniz'de bir ilk - “Papfest Evlilik Festivali“ başılıyor

Doğu Karadeniz’de ilki düzenlenecek olan “Papfest Evlilik Festivali“  14-17 Şubat 2019 tarihlerinde Novotel Trabzon’da  evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere yeni trendleri kolay şekilde temin edebilme imkanı sunacak. 17 ayrı alandan 40’ı aşkın firmanın katılımıyla gerçekleşecek bu mini fuarda; mobilyadan, beyaz eşyaya, kuyumcudan, fotoğrafçıya, davetiyeden gelinliğe kadar bir çok alanda bulunan çeşit çeşit firma ile buluşma imkanı olacak olan bu festivalde, konser, sosyal medya buluşmaları, defileler, make-up şovları gibi birden fazla etkinlikle ziyaretçileri etkileyici gösterilerde bekliyor. 

Doğu Karadeniz illerinde her yıl 50.000 üzeri düğün, nişan organizasyonu gerçekleşmekte. Bölgenin ulaşım kolaylığı ve alışverişin merkezi olan Trabzon olması ise yaklaşık 8.000 üzeri çifte festivali ziyaret edeceğine açıklıkla ışık tutuyor. 

Firma başvuruları için; www.ajanspapyon.com/evlilikfestivali adresinden ya da 0850 532 83 87 numaralı telefondan iletişime geçilebilir. 

• Evlilik hazırlıkları stresli bir dönemi kapsıyor ve birçok ayrıntıyı beraberinde getiriyor. Evlilik Festivali ile çiftlerin bu hazırlıklar kapsamında büyük bir yükünü de üzerlerinden alıyorsunuz. Peki sizden dinleyecek olursak Evlilik Festivali çiftlere vakit ve nakit bakımından neler kazandırıyor?

Festival mini bir fuar havasında olmakta. Fuarlarda firmalar gelir ürünlerini teşhir eder hem yeni ürünleri birarada bir çok sektörle sunup, hemde günlere özel mükemmel indirimler sunar. Evlilik öncesi çiftlerimizin yoğun iş tempoları ve şehrin birbirinden kopuk yerleşimini düşündüğümüzde bütün imkanları bir arada bulabilecek çiftlerimize, her sektörden 2-3 firma ürünlerini görüp temin ederek hem vakit anlamında hem fiyat anlamında bir çok avantajı tek alanda bulabilecekler. 

•Trabzon Evlilik Festivalinde ne gibi organizasyonlarla evlenecek çiftleri ve ailelerini ağırlayacaksınız?

Festival gerçekten bir festival havasında olacak. Konseri, kuaför saç-makyaj gösterileri, düğün fotoğrafçısı bilgilendirmeleri, gelinlik- abiye defileleri, sosyal medya fenomen ziyaretlerinden, düğün bandosu gösterisine, cansız manken etkinliklerine kadar bir çok farklı alana hitap edecek organizasyonlar içeriğinde olacak.

• Kısa süre önce bir sektör haline gelen ‘evlilik’ sektörü günümüzde oldukça büyüdü. Peki, bizim için ‘evlilik’ sektörünün günümüz halini değerlendirebilir misiniz?

Evlilik artık olağan bir durumun önem kazanmasıyla boyutlarını katlaya katlaya büyümeye devam ediyor. Tamamen sektör haline gelmesi, gerek girişimcilere yeni iş fırsatları sunmasıyla, gerek çiftlere çeşitlilik ve her kesime hitap etme şansını sunuyor. Günümüzde ihtiyaçla ihtişamı bir arada barındıran evlilik sektörü, hergün çıkan yeniliklerle daha da ileri seviyeye gidecektir.

•14-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Evlilik Festivalinde yapmanızdaki amaç nedir? Bu festival evlenecek çiftlerimize ne gibi kolaylıklar sağlayacak?

Ocak, şubat ve mart ayları düğün alışverişlerinin başladığı, insanların erkenden düğün, nişan çalışmalarını yapıp sonlandırmak istediği aylar. Erken olması firmalar açısından uygun fiyat sunma yolunu açacakken, çiftlerimiz içinse hem uyguna ürün-hizmet temin etmeyi, hemde tek noktadan vakit kaybı olmadan bütün alışverişlerini yapma imkanı sunacak. Doğu Karadeniz’de bu tarz etkinliklerin eksiliği ise olağan bir durum. Festivalimizle insanlar hayatlarında farklı bir alan ekleyip, sevgililer gününüde içine alan bugünlerde yeniliklerle buluşmuş olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem