Burun Estetiği ve Estetik Yöntemleri – Dr. Ekrem Keskin

Burun estetiği ve estetik yöntemleri konusunda bütün detaylar...

Burun Estetiği ve Estetik Yöntemleri – Dr. Ekrem Keskin

Burun estetiği dön zamanlarda oldukça gelişen bir uygulama haline gelmiştir. Burun yüz kısmında en dikkat çekici ve yüz hatlarını oluşturan bir organdır. Bu organ sayesinde güzellik ya da çirkinlik kazanırız. Her kişinin sahip olduğu burun şekli farkıdır. Kiminin burnu oldukça güzel iken bazılarının burnu sıkıntılı idir. Bu yüzde bu kişiler burun estetiği yaptırarak burundaki düzensizliği gidererek hayalindeki burna kavuşma olanağını gerçekleştirilir.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?

Burun estetiği işlemini her önüne gelen yaptıramaz. Burun estetiği işlemi burunda herhangi bir sıkıntı var ise ve yöntemi ile bu sorun giderilecekse eğer işlem uygulanır. Kişilerin sahip olduğu yamuk kemerli büyük küçük yassı dik olan burunlar kişinin istediğine göre burun estetiği ile değiştirilir. On sekiz yaşını geçmiş gelişimini tamamlamış olan her kişiye hamile gibi ya da herhangi bir sağlık problemi olmadığı sürece burun estetiği yapılır.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?

Yüzdeki en önemli alanlardan biri de burundur. Burun estetiği  işlemi en çok yamuk ve asimetrik sorunu olanlar için uygulanan bir işlemdir. Burun dolgusu yöntemleri ise gerektiği zamanlarda şırınga ile gerektiği zamanlarda da üç dört saat buz tamponu yapılarak kullanılır. Bunun gibi daha birçok farklı yöntem ve uygulama vardır.

Burun Estetiği Fiyatları

Fiyat güncelleme gerekli alanlardan gerekli kişilere bildirilir. Burun estetiği fiyatları her sene yeni olarak güncellenir. Fiyatı belirleyen en önemli faktörlerden biri de seans sayısıdır. Seans sayısı uygulanan yöntem kullanılan malzeme yapılan dolgu işlemi ve daha birçok faktör burun dolgusu fiyatları için belirleyici etkendir.

Jinekomasti Neden Oluşur?

Jinekomasti erkeklerde oluşan bir durumdur. Bu durum östrojen ve testosteronların düzensiz ve dengesiz salgılanması sonucu ile meme uçlarında meydana gelen bir durumdur. Bu durum bazen bir memeyi etkilerken bazen de iki memeyi birden etkileyen bir durumdur. Bu etkilenme sonucu ikisi de farklı boylarda bir hal alabilir. Jinekomasti bu şekilde ortaya çıkmış olur.

Jinekomasti Sebepleri Nelerdir?

Jinekomasti oluşumunun en büyük sebeplerinden biri de hormonların fazla ya da az olarak dengesiz bir şekilde sıvı salgılanması ile oluşur. Bunun yanında jinekomasti olayında başlıca sebeplerinden biri de aşırı alkol aşırı sigara ya da uyuşturucu gibi kötü huylu maddelerin kullanımına bağlıdır.

Jinekomasti Tipleri Nelerdir?

Glandüler mikst tıp, lipamotez  gibi türleri vardır. Bu türlerden glandüler meme büyümesine sebep olurken bir diğer etmen ise yağ katmanı sağlamasına sebep olur. Bu riskli ve ciddi bir sıkıntı olmasa da bazı erkeklerin rahatsız olması ve kendini kötü hissetmesine sebep olur.  

Popo estetiği Nasıl Yapılır?

Popo estetiği her iki poponun birleşiminin bulunduğu yerden yapılan cerrahi kesim ile her iki bölgede de cep gibi bir yer açılır. Bu açılan yere göğüs dolgusunda olduğu gibi silikon konularak işlem tamamlanır. Bu işlem sayesinde kişi hayalimdeki popo estetiği görünümüne sahip olsa da uzun süre sıkıntı çekecektir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?

Kalça estetiği için yapılacak birçok yöntem vardır. Bu yöntem kişinin istediği popo şekline göre popo yapısına göre farklılık gösterir.

Popo Dikleştirme Ameliyatı

Popo estetiği yapılan bir diğer işlemlerden biri de dikleştirme işlemdir. Düşük kalçalara sahip olan kişilere yapılan dikleştirme yöntemi ile dik bir popoya sahip olunabilir.

Popo Büyütme ve Popo Estetiği Yöntemleri

Popo büyütme ve popo estetiği için birçok yöntem vardır. Bu yöntemlerden en bilineni poponun içerisine farklı yöntemlerden yapılarak silikon yerleştirilmesi idir. Bu yöntem oldukça olumlu sonuç vermektedir.

Popo Estetiği Fiyatları

Popo için yapılan estetik fiyatları her sene güncellenir ve bu uygun alanlardan kişilere bildirilir. Popo estetiği fiyatları oldukça uygun olup her konuda kişiye yardım edilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem