Burun Estetiği (Rinoplasti) – Nişantaşı Hastanesi

Son yılların en çok tercih edilen estetik ameliyatları arasında burun estetiği yer alır.

Burun Estetiği (Rinoplasti) – Nişantaşı Hastanesi

Sorunlu burun yapısının düzeltilmesi amacıyla uygulanan bu tedavi yönteminin kalıcı olması söz konusu değildir. Burun, doğrudan kemik ve kıkırdak dokularından meydana geliyor. Bu nedenle profesyonel bir şekilde dizayn edilse de birkaç yıl sonrasında yeniden eski biçimini alabiliyor. Bu durumda yeniden rinoplasti uygulanabilir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Tıp alanında rinoplasti olarak da bilinen burun estetiği burundaki biçim ve işlev sorunlarının giderilmesine yönelik uygulanan etkili cerrahi bir işlemdir. Bu uygulama doğrudan ameliyathane bölümü üzerinden gerçekleştirilir.

Rinoplasti ameliyatıyla birlikte kusursuz bir estetikli burun yapısı elde edilebilir. Bu yöntem geçmişten günümüze dek ülkemiz genelinden tercih ediliyor.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Rinoplasti ameliyatı olunması için ilk olarak burun yapısında bozukluk veya işlevinde sorun olması gerekiyor. Çünkü burun estetiği doğrudan burunun düzeltilmesi için gerçekleştirilir. Kavisli bir buruna sahip olunması bireylerin iş ve sosyal alanda daha düşük özgüvenli olmasına neden olur. Bu gibi durumlarda doğrudan rinoplasti ameliyatı uygulanabilir.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Lider burun estetiği merkezi tarafından bu tedavi pratik bir şekilde uygulanabiliyor. Rinoplasti işlemlerinde ilk olarak burun yapısı estetik ve plastik cerrahisi tarafından kapsamlı bir şekilde inceleniyor. Bu doğrultuda ayrıca burun içerisinde nefes alışverişi engelleyen et parçası olup olmadığı kontrol edilir. Akabinde et parçacıkları yer alması durumunda doğrudan ameliyatla birlikte etler de alınır.

Bu kapsamda sorunsuz nefes alışverişi sağlanabilir. Burun estetikleri doğrudan hijyenik ortamlarda yapılır. Bu kapsamda hastaların genel sağlığı riske girmez. Akabinde ilgili doktor tarafından hasta öyküsü alınır. Burundaki biçim bozukluklarına bakılır. Gereken cerrahi girişim yapılır. Doğrudan burun kenarlarından kesiler açılarak burun içerisindeki kemik veya kıkırdaklar özel bir törpü cihazı üzerinden özenle törpülenir.

Burun Estetiği Sonrası Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

ameliyatından sonrasında en az 7 gün boyunca burun darbelere karşı korunmalıdır. Doktorunuz talimat vermeden duş almamalısınız.

Burun Estetiğinde Burun İçi Tampon Konulur Mu?

Evet, rinoplasti ameliyatlarında doğrudan burun içerisine özel ve kaliteli burun tamponları da konulur. Bu doğrultuda burun kalitesi korunur.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Hasta hemen taburcu olmayabilir. Birçok rinoplasti ameliyatlarında hastalar 1 gün süreli olarak hastanede kalabilir.

Estetik Sonrası Hastasında Çok Ağrı Olur mu? Morluk Ya da Şişlik Olur Mu?

Burun estetikleri ameliyatından sonra çok ağrı görülmez. Burun çevresinde hafif düzeyde morluk veya ödem görülebilir. Bu yan etkiler birkaç gün içerisinde kaybolur.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetikleri daha çok burunda şekil ve işlev sorunu olduğunda yapılmalıdır. Farklı durumlarda yapılması önerilmez.

Burun Estetiği Yaş Sınırı Var Mıdır?

Burun kıkırdak dokusu olgunlaşması açısından 18 yaşından önce rinoplasti yaptırılmaması tavsiye edilir. Bu süreç sonrasında ameliyat yaptırılabilir. Burun Estetiği Fiyatları 2022 yılında burun estetikleri ve karın germe ameliyatı fiyatları her bütçeye hitap eder. Bu bağlamda sizler de bu özel tedaviden düşük ödeme yaparak faydalanabilirsiniz. Karın Germe Ameliyatı Merak edilen karın germe ameliyatı profesyonel bir şekilde uygulanır. Karın bölgesinde meydana gelen kırışıklıklar ve fazla yağlar bu ameliyat üzerinden yok edilebilir.

Karın Germe Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Basit bir şekilde uygulanan karın germe ameliyatı bu bağlamda zaman kaybı oluşturmaz. Karın bölgesi üzerinden özel bir cihaz üzerinden deri gerdirilerek daha esnek kalması sağlanır.

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Neler Yapılmalı?

Karın bölgesi gerdirme ameliyatlarından önce kaliteli uyku alınmalıdır. Kullanılan ilaçlar hakkında ilgili doktor bilgilendirilmelidir.

Karın Germe Ameliyatı İyileşme Süreci

Karın bölgesi gerdirme ameliyatlarında iyileşme süresi kısadır. Genellikle 2 veya 3 gün içerisinde iyileşme gözlemlenir.

Karın Germe Ameliyatı Ağrılı Mıdır?

Hayır, bu ameliyatın en büyük avantajlarından biri de ağrısız olmasıdır. Bu nedenle güvenle karın germe ameliyatı olabilirsiniz.

Karın Germe Ameliyatından Sonra İz Kalır Mı?

Karın gerdirme ameliyatından sonra hafif düzeyde izler kalabilir. Fakat bu izlerin hastaların rahatsız etmesi söz konusu değildir.

Doğum Sonrası Çatlaklar Karın Germe İle Geçer Mi?

Evet hafif düzeyli çatlaklar doğrudan bu ameliyat üzerinden geçebilir. Bu konuda yüksek başarılı neticeler elde edilmiştir.

Karın Fıtığı Karın Germe İle Giderilir Mi?

Karın fıtıkları farklı sağlık sorunudur. Bu nedenle karın fıtığı genel olarak karın germe ameliyatı üzerinden giderilmez.

Karın Germe Ameliyatı Fiyatları

Karın gerdirme ameliyatları fiyatları bugün her bütçeye hitap eder. Bu bağlamda doktorunuzun sitesinden karın germe ameliyatı fiyatı öğrenebilir ve ameliyat için randevu alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem