beinsports şifresiz canlı yayını izlenebilir mi?

Süper Lig maçları ile heyecan yeniden başladı. Futbolseverler son 8 haftada beinsports ta maçların şifresiz yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki beinsports canlı yayını şifresiz izlenebiliyor mu? Trabzonspor Ankaragücü maçı şifresiz canlı izlenebilir mi?

beinsports şifresiz canlı yayını izlenebilir mi?

Pandemi süreci sonrası Süper Lig'de son 8 haftanın heyecanı yeniden başladı. Şampiyonluk yarışının kıyasıya sürdüğü ligde heyecan tam anlamıyla dorukta. Bu heyecanı yakından takip etmek isteyen futbolseverler ise Beinsporst canlı yayınını şifresiz izlenip izlenmediği konusunu merak ediyor.

Yayıncı kuruluş beIN Sports süreç boyunca merak edilen şifresiz yayın polemiğine geçtiğimiz günlerde son noktayı koydu. Yayıncı kuruluş maçların yine şifreli şekilde yayınlanacapını duyurmuştu. Böylelikle maçların şifresiz yayınlanmasını bekleyen futbol severler hayal kırıklığına uğradı. Ayrıca maçları şifresiz şekilde yayınlayan platformlar hakkında suç duyurusunda bulunulacağı izleyenler hakkında da hukuki işlem yapılacağı bildirildi.

beinsports şifresiz canlı yayını izlenebilir mi?

BEİNSPORTS ŞİFRESİZ YAYIN KARARI

Öte yandan Beinsports şifresiz yayın konusunda beklenenden farklı bir karar da aldı. Alınan karara göre maç öncesi ve sonrası röportajlar şifresiz olarak izleyicilerle buluşacak. Maçlar öncesi ve sonrasında, teknik direktörlerin açıklamaları, futbolcuların maç sonu verdikleri röportajları, teknik adamların basın toplantıları ve birçok özel görüntü beIN Sports Haber kanalından şifresiz olarak ekranlara getirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem