Arka Sokaklar 436. Yeni Bölüm fragmanı - Mesut Komiser öldü mü?

Arka Sokaklar 436. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mesut komiser öldü mü? Hüsnü komiseri çıldırtan olay ne? işte tüm detaylar.

Arka Sokaklar 436. Yeni Bölüm fragmanı - Mesut Komiser öldü mü?

Televizyon ekranlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 436. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 7 nisan akşamında izleyicileri heyecan dolu bir bölüm beklerken "Mesut Komiser ölecek mi?", "Hüsnü Komiseri çıldırtan olay ne?" soruları cevabını bulacak. İşte yeni bölüme dair detaylar.


Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve fenomen haline gelen Arka Sokaklar 435. bölümü ile ekranlara geldi. Mesut komiserin acı haberini alan ekipten Hüsnü ve Selin yanına giderler. Mesut ameliyattan çıkar ve kendine gelir ancak teröristlerin planı vardır. Bomba yüklü araçla hastaneye saldırı yaparlar. Saldırıdan kurtulan ekip ambulans uçakla Mesut Komiseri İstanbul'a getirir. Terörist gurubun lideri Gümüş'ün İstanbul'a gelip eylem yapacağı istihbaratını alan ekip harekete geçer. Meut Komiser İstanbul'da tekrar ameliyat edilir ancak durumu bu kez iyi değildir. Karaciğeri iflas eden Mesut'a acilen karaciğer nakli şarttır. Nakil için bütün ekip kan verir. 3 kişinin karaciğeri Mesut'a uyarken doktor 2'sinde şüphe gerekçesi iel alamaz. Sdece Tunç'un karaciğeri uyar ancak Mesut Tunç'tan nakli kabul etmez. Bu sırada Mesut Komiser kızı Zeliha'nın kendilerinden habersiz evlenmesi sonrasında arasının bozuk olduğu Zeliha'yı bavullarını getirtip artık benim kızım değils,in diyerek kovar. Zeliha evliliğinden pişmanlık yaşarken eşi kötü yollara sapmaya başlar. Doktorun Mesut'un izni olmadan nakli yapamayacağını belirtmesi herkesi üzerken daha sonra kabul eder ve Mesut'a haber vermeden nakli yapmak için harekete geçerler. Bu sırada Gümüş'ün bir saldırısını yaptıkları operasyon sonucunda başarılı ile savuşturan ekip Hastaneye gider. Gümüş Mesut'un ameliyat hanesine gaz verir ve herkesi bayıltıktan sonra silahı Mesut Komiser'in başına dayar. Mesut Komiser ölecek mi? Bu soru gelecek hafta yayınlanacak olan bölümde cevabını bulacak?



436. Bölüm Fragmanı

Gelecek hafta yayınlanacak olna bölü ile ilgili olarak fragman yayınlandı. Fragmanda Gümüş'ün Mesut'a saldırı hazırlığında olduğu istihbaratı gelir ve ekip ameliyathaneye girer Gümüş bu sırada kaçar. Sonrasında ekip Gümüş'ün peşine düşer. Hüsnü Zeliha'yı affetmezken Zeliha ile kocasının arası iyice açılır. Kocasını kadınlarla birlikte yakalarken uyuşturucu aldığını da öğrenince boşanma davası açar. Zeliha ile kocası arasında tartışma yaşanırken kocası Zeliha'ya tokat atar. Bunu öğrenen hüsnü ise çılgına döner. Mesut yeniden ameliyata alınırken uyanması belenir.

İşte yeni bölüm fragmanı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler