Altınordu Ümraniyespor canlı yayını hangi kanalda? TRT Spor canlı izle

Altınordu Ümraniyespor ile karşılaşacak. Altınordu Ümraniyespor canlı yayını TRT Spor’da. TRT Spor canlı izlemek için link haberimizde….

Altınordu Ümraniyespor canlı yayını hangi kanalda? TRT Spor canlı izle

Spor Toto 1. Lig’in 10. Haftasında Altınordu Ümraniyespor’u konuk edecek. Altınordu Ümraniyespor maçını TRT Spor’da canlı izleyebilirsiniz. 

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadında oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Cihan Aydın yönetecek onun yardımcılıklarını Kemal Elmas ile Cem Özbay üstlenecek. 

Maç öncesinde Altınordu 10 puanla 14. Sırada bulunurken Ümraniyespor ise 21 puanla 2. Sırada yer alıyor. 

Altınordu Ümraniyespor maçı canlı yayını TRT Spor’da olacak . TRT Spor canlı yayını izlemek aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/

İSTATİSTİKLER
İki takım bugüne kadar 10 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sinde kazanan Altınordu olurken 5 maçta galip gelen Ümraniyespor oldu. 3 maç ise berabere bitti. Altınordu ev sahipliğinde oynanan 4 karşılaşmada konuk ekip 3 kez kazanırken ev sahibi ekip 1 kez galip geldi. 1 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı. 

Altınordu Ümraniyespor canlı yayını hangi kanalda? TRT Spor canlı izle
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem