Citroen e-C4X, Trabzon’da Vardallar Otomotiv’de satışa sunuldu

Dünya lansmanı geçen yıl Türkiye’de yapılan Citroen C4X ile elektrikli versiyonu Citroen e-C4X, Trabzon’da Vardallar Otomotiv’de satışa sunuldu.

Citroen e-C4X, Trabzon’da Vardallar Otomotiv’de  satışa sunuldu

Benzersizliğini Fastback’in zarif silüeti ve SUV’nin modern görünümünü birleştirerek alan C4 X ve e - C4 X ihtiyaca uygun benzinli, dizel ve elektrikli motor tipleri ile birlikte satışa sunuluyor.

Yeni C4 X’in tasarımı, otomobili öne çıkaran girintilerle farklılaşırken, “Citroen’i temsil eden krom chevronlar, Citroen LED Vision aydınlatma teknolojisinin kullanıldığı çift yüksekliğe salip ön farlar ile bütünleşiyor”

Citroen LED Vision teknolojinin maksimum görünürlüğü sağladığına dikkat çekilirken otomobilin teknolojik DNA’sını da güçlendirdiğinin altı çizildi.

Citroen e-C4X, Trabzon’da Vardallar Otomotiv’de  satışa sunuldu

SÜRÜS DESTEK VE GÜVENLİK

Yeni Citroen C4 X’de güvenlik ve sürüş destek sistemlerinde de önemli yeniliklere gidildi.

Bu kapsamda yeni Citroen C4 X ve Elektrikli e-C4 X en güncel sürüş destek teknolojilerini içeren bir panel sunuldu.

Gelişmiş teknolojilerle sürüş güvenliği attırılırken, sürücü yolcular için stresi de azaltıyor.

Citroen e-C4X, Trabzon’da Vardallar Otomotiv’de  satışa sunuldu

Sürüş destek ve güvenlik teknolojilerine ek olarak C4 X ve elektrikli e C4 X elektronik park freni, aktif güvenlik fren sistemi, yorgunluk uyarı sistemi, çarpışma uyarı sistemi, yokuş , kalkış desteği, hız sabitleyici, şerit takip sistemi ve geri görüş kamerası gibi çeşitli donanım özelliklerini de beraberinde sunuyor.

Trabzon’da yeni C4 X test sürüşü yapmak isteyen vatandaşların ise Vardallar Citroen’i 0462 3257932 nolu numaradan arayarak randevu alabilecekleri ve showroomu ziyaret ederek bu eşsiz otomobilin sürücü koltuğuna oturabilecekleri kaydedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber