Trabzon'da Katarlı yatırımcı darp edildi!

Trabzon'un turizm merkezi Uzungöl'de bir apart sahibi kaçak olduğunu söylediği tesisini fırsat olarak değerlendirdiği Arap yatırımcılara kiraladı, sonra da onlara hem şiddet uyguladı hemde şikayetçi oldu.

Trabzon'da Katarlı yatırımcı darp edildi!

Trabzon'un Çaykara ilçesi Uzungöl'de Arap yatırımcıları fırsat bilen turistik tesis sahibinin kaçak olduğunu söylediği yapısını önce Araplar'a kiralaması sonrada şiddete başvurması Trabzon'da turizme darbe vurmaya devam ediyor.


YATIRIMCILARI CAYDIRIR

2016 senesinde Uzungöl'de yüksek ücretle bir apart kiralayan Katarlı yatırımcı, işletmenin sahibi Hasan Düzgün tarafından önce kandırıldı, sonra darp edildiğini iddia edildi. Canıyla tehdit edildiğini yaşananların yatırımcıları caydıracağını anlatan Ahmet İssam Alsaleh, ''Böyle olaylarda Türk devleti devreye girmeli ve yatırımcılara sahip çıkmalıdır'' dedi.

MÜLK SAHİBİ, ''VERGİ KAÇIRIYORLAR''

İşletmenin mülk sahibi Hasan Düzgün ise, ''Benim her şeyim ortada. Onlar devletten vergi kaçırıyordu, bende onları şikayet ettim. Bana göre bu adamlar dolandırıcı. Bu güne kadar Uzungöl'de yapılan birçok yapı kaçak durumda, benim yerim de kaçak. Bu yanlışlar giderilmeli'' dedi. Karadeniz Gazetesi


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber