25 yıllık başkan yeniden aday oldu

Çayşıbaşın'da millet ittifakının adayı olan Mehmet Turan Yüksek okul sözü verdi.

25 yıllık başkan yeniden aday oldu

Haber61/Haber Servisi

CHP ve İYİ Parti’nin oluşturduğu Millet İttifakının Çarşıbaşı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Turan için tanıtım töreni ilçede düzenlendi. Gövde gösterisi yapılan toplantıya yüksek katılım olması dikkat çekti. Mehmet Turan, “Çarşıbaşı’nı ilçe yaptım. 25 yıl hizmet ettim. Yine seçildiğimde yüksek okulu da ben getireceğim” dedi.

Çarşıbaşı Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım törenine CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy, Düzköy Belediye Başkanı Abidin Çelik, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Meral Akşener’in Başdanışmanı Şükrü Kuleyin, Kurucular Kurulu Üyesi Ali Sağır, İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy ve çok sayıda davetli katıldı.

FİKİRLERİNDEN YARARLANACAĞIZ

İlk konuşmayı İYİ Parti Çarşıbaşı ilçe Başkanı Habip Yılmaz yaptı.

Yılmaz, AK Parti’den aday adayı olan lakin aday gösterilmeyen Zekeriya Karaçengel, Kamuran Çalış, mevcut başkan Coşkun Yılmaz ve MHP’den aday olacağı son güne kadar belirtilmesine karşın aday gösterilmeyen Halil Kul’a mesaj göndermesi dikkat çekti.

Yılmaz, “Coşkun Yılmaz başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisini kardeşim olarak görüyorum. Zekeriya Karaçengel arkadaşımızın fikirlerinden yararlanacağız. Kamuran Çalış arkadaşımızın Çarşıbaşı için elini taşın altına koyacağına eminim. Halil Kul her zaman ve her yerde Çarşıbaşı için bir değerdir. Kalbimde yeri sonsuzdur.” dedi.

BU KADAR DİNLENMEK YETER

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Bu salonu görünce benim de heyecanlanmamam mümkün değil. Cesurlar hareketinin hızla büyüdüğünü görüyorum. Bu hareketin büyümesine sebep olan herkese teşekkür ediyorum. 25 yıl hizmet ettiği Çarşıbaşı’nda efsane olan Sayın Mehmet Turan’a ‘bu kadar dinlenmek yeter’ dedik ve kendisini aday yaptık. Çarşıbaşı halkından takdir ve onay alacağına inancım tamdır. 1 Nisan’da güzel bir bahar gününe uyanmak dileğiyle.” diye konuştu.

MAYA TUTTU

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da, Mehmet Turan’a güvendiklerini belirterek, “Trabzon’un hangi noktasında hangi sorun varsa Hüseyin Örs hocamla birlikte dile getirmeye şehrimize sahip çıkmaya çalışıyoruz. Böylece gücümüzü birleştirerek memleketimizin derdine derman olmaya gayret ediyoruz. Aynı bu birlikteliği bugün ben Çarşıbaşı’nda gördüm. Bu birliktelik Çarşıbaşı’nda sonuç alacaktır. Uzun yıllardan siyasetin içindeyim, çok kere Çarşıbaşı’na geldim ama böylesine bir birlikteliğe ilk kez şahit oldum. Çarşıbaşı’nda maya tutmuştur. Çok deneyimli bir adayımız var. Gönüllere taht kuran Mehmet Turan. Ben inanıyorum ki yeniden belediye başkanı seçilecek ve Çarşıbaşı’nda yeniden çok güzel hizmetler yapacaktır. Yıllardır konuşulan Yavuz Grup Yolunu ben inanıyorum ki Mehmet Turan yapıp bitirecektir. İktidarın Çarşıbaşı’na MYO ya da fakülte sözü var. Yapıldı mı arkadaşlar yapılmadı. Mehmet abi geldikten sonra onun yapımına da hızla başlanacaktır.” şeklinde konuştu.

ŞİMDİ USTABAŞI DÖNEMİM

10 yıl aradan sonra yeniden Çarşıbaşı belediye başkan adayı olan Mehmet Turan ise, “25 yıl belediye başkanlığı yaptım bir daha geri dönmeyecektim. Sizlerden gelen yoğun baskılara direnemedim ve yeniden aday oldum. Çarşıbaşı’na en güzel yıllarımı verdim. 25 yıl aralıksız hizmet ettik. Sayın milletvekilim Avni Akkan ile gece gündüz Ankara’da yatarak bu güzel beldeyi ilçe yaptık. Çok şey yaptık bunları saymak mümkün değil. Altyapı konusunda büyük hizmetler yaptık. Su sorununu bizim dönemimizde çözdük. Festivaller yaptık. İlçemizin tanıtımını yaptık. Okul istediler kendi arazilerimi de bağışladım okul yaptık. Şimdi yüksekokul isteniyor. Söz veriyorum en kısa sürede çözeceğim. Bana güvenin. Beni kimse kırmaz. İlçemizde 2-3 tane cami var, 3’ünü de işadamlarımızı getirdim yaptırdım. 2-3 ay içinde yüksekokulun yapımına başlayacağız. Yüksekokul ilçemize çok büyük katkı ve sağlayacak. Biz bu işe gönül verdik. Biz belediye başkanı kolay yetişmez. Acemi olduk, usta olduk. Şimdi ise ustabaşı olduk. Desteğinize şimdiden teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber