Acı haber geldi! Gençlerin cesetlerine ulaşıldıı!

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, su seviyesi yükselen  derede akıntıya kapılarak kaybolan ve içinde 4 gencin bulunduğu tahmin edilen  otomobil, kaybolduğu yerden yaklaşık 500 metre uzakta bulundu.

Acı haber geldi! Gençlerin cesetlerine ulaşıldıı!

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde dereye düşen araçtan 3 gencin cesedi çıkarıldı. Araçta olduğu iddia edilen 1 kişi için arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, dün sabah başlayan çalışmalar sonuçsuz kaldı ve  havanın kararmasının ardından akşam saatlerinde durduruldu.

Bu sabah bölgeye gelen ekipler, son kontrollerinin ardından  çalışmalara tekrar başladı.

Araçta bulunduğu iddia edilen gençlerin yakınları da sabah erken  saatlerden itibaren bölgeye geldi.

Öte yandan, 112 Acil Servis ekipleri de çok sayıda ambulansla bölgede  hazır bekletiliyor.

Bugünkü çalışmalara Çanakkale ve Tekirdağ emniyet müdürlükleri deniz  polisi ve su altı ekipleri, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri,  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Çanakkale İl Müdürlüğü ekipleri,  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Ayvalık İtfaiye  Amirliği ile Ezine Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri katıldı.

Bugün metal arama dedektörleri kullanılarak söz konusu otomobilin  yerinin tespit edilmesi için su altında çalışmalar yürütüldü.

Havadan da Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir helikopter tarafından  arama ve kurtarma faaliyetleri sonucu, otomobil akıntıya kapıldığı yerden  yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulundu.

3 CESET ÇIKARILDI

Çanakkale'nin Ezine ilçesinde dereye düşen araçtan 3 gencin cesedi çıkarıldı. Araçta olduğu iddia edilen 1 kişi için arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor.

Çanakkale Ezine ilçesinde derede suya kapılan otomobil içinde oldukları ileri sürülen 4 çocuk için arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde 4 gençten 3'ünün cesedine ulaşıldı.

Olay

İçinde 2 gencin bulunduğu otomobilin Akköy köyündeki Akköy Geçidi  olarak bilinen mevkide aşırı yağış nedeniyle su seviyesi yükselen derede 1 Şubat  gecesi kaybolduğu ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, 112 Acil Servis, jandarma ve  AFAD ekipleri sevk edilmişti.  Dün, derede kaybolan otomobilde 2 gencin daha  olabileceği yönünde açıklamalar yapılmış, aramalar 4 gencin bulunması üzerine  yürütülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Şehirler