Haciz için gelen avukatın yanağını ısırdı

Bursa'da haciz işlemleri için gelen avukatın yanağını ısıran sanığa 2,5 yıl hapis cezası verildi.

Haciz için gelen avukatın yanağını ısırdı

BURSA’da haciz işlemi sırasında Avukat Cüneyt Bülent Şeker’i yanağından ısırdığı gerekçesiyle yargılanan Ö.K. 2,5 yıl, bıçakla yetkilileri tehdit eden annesi S.K. ise 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 27 Temmuz 2018’de Orhaneli’nin kırsal Göynükbelen Mahallesi’nde meydana geldi. Bursa Barosu avukatlarından Cüneyt Bülent Şeker, haciz işlemi için Ö.K.'nın evine gitti. Haciz memurlarını gören Ö.K. ve annesi S.K., yetkililere direndi. Çıkan arbede sırasında Ö.K., Şeker’i yanağından ısırdı. S.K. ise yetkilileri bıçakla tehdit etti. Olayın ardından Ö.K.. ve annesi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen anne ve oğlu, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ANNE VE OĞLUNA CEZA

Haklarında Orhaneli Asliye Ceza Mahkemesi’nde ‘kasten yaralama, yargı görevi yapan kişilere görevini yaptırmamak için direnme, kamu görevlisine hakaret ve mala zarar verme’ suçlarından dava açılan Ö.K. ve S.K.'nın yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya Cüneyt Bülent Şeker, Ö.K. ve S.K. ile taraf avukatları katıldı.

Mahkeme heyeti, Ö.K’ya kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme suçlarından 2 yıl 6 ay hapis cezası verdi. S.K. ise ‘yargı görevi yapan kişilere görevi yaptırmamak için direnme’ suçunu bıçakla işlediği gerekçesiyle 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler