Zorluoğlu, Koray Aydın sorusuna böyle cevap verdi

Zorluoğlu, Trabzon Ticaret Odası'nı ziyareti sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zorluoğlu, Koray Aydın sorusuna böyle cevap verdi

Haber61 - Haber Servisi

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon Ticaret Odası yönetimini ziyaret etti.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zorluoğlu, İyi Parti Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın kendisi için kullandığı “Trabzon’a kayyum atandı” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Bu konuda partimizden gerekli cevaplar verildi, ben sadece şunu söylemek istiyorum. Ben Van’a çok özel bir görevle görevlendirildim. HDP/PKK çizgisinde yer alan bir belediye başkanı görevden alındı ki yargılandı, hüküm de giydi PKK’ya yardım ve yataklıktan. Ben de Büyükşehir belediyesini yönetmek için oraya görevlendirildim. Çok şerefli bir görevdi, o görevi gururla yaptım. Dolayısıyla bir başkan vekili, bilinen adıyla kayyum olmaktan çok mutluyum. Bundan da şeref duydum. Diğer husus ile alakalı partimiz gerekli açıklamayı yaptı. “ ifadelerini kullandı.

Ardından sorulan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 222 memur alımı yapılıyor ne düşünüyorsunuz? sorusuna Zorluğlu "Belediyenin normal prosedür ile yapmış olduğu bir sınav. Buna diyecek bir lafımız yok, karışmaya da hakkımız yok. Objektif bir şekilde yapılacak bir sınav" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel