Zonguldak'ta panik

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaş tarafından bulunan okul çantası polisi harekete geçirdi. Yoldan geçen yaşlı kadının dokunmasının ardından açılan çantadan eski eşyalar çıktı. Mahalle halkı ise evlerinin balkonundan polisin çantayı açma anını sey

Zonguldak'ta panik

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir vatandaş tarafından bulunan okul çantası polisi harekete geçirdi. Yoldan geçen yaşlı kadının dokunmasının ardından açılan çantadan eski eşyalar çıktı. Mahalle halkı ise evlerinin balkonundan polisin çantayı açma anını seyretti.

Olay, Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak üzerinde meydana geldi. Mahalleli vatandaşlar tarafından elektrik direğinin altında gördükleri okul çantasını polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen karakol ekipleri, şüpheli çantanın etrafını güvenlik şeridi ile kapattı. Araçların giriş ve çıkışları da engellenirken, mahalle halkı da yapılan çalışmaları evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından korku dolu gözlerle seyretti. 

Emniyet şeridi ile çevrilen paketin etrafından kızı ve torunu ile geçen yaşlı kadın, durumdan habersizce çantaya tekme attı. Polisin uyarısı ile hızla çantanın etrafından uzaklaşan kadın, "Ben onu okul çantası zannettim. Ben ayağımla ittim. Ne bileyim ben. Bilmiyorum ki. Beyimin de yarın akşam kırkı vardı. Beraber giderdik." dedi. 

Gazetecilerin 'Ne olduğunu biliyor muydunuz' sorusuna "Okul çantası zannettim ben onu. Ayağımla ittim"diyerek cevap verdi. Yaşlı kadının çantaya dokunmasının ardından çantaya bakan polisler, çantanın içerisinde eski eşyaların olduğunu tespit etti. Polisler çevredeki emniyet şeritlerini toparladıktan sonra olay yerinden ayrıldı.

Diğer yandan sınır bölgesinde yaşanan olaylardan dolayı Türkiye'nin bir çok ilinde yaşanan olaylar karşısında İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirde geniş güvenlik önlemleri alınmış, yurt genelinde olduğu gibi ilçede de izinli polislerin izinleri kaldırılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel