Zonguldak'ta acı gün

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sobadan zehirlenen anne ve oğlu, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.  Olay, Meydanbaşı Caddesi Eski Tekel Sokak'ta 3 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. Gece saat 01.00 sularında sobaya kömür attıktan sonra annesi Emin

Zonguldak'ta acı gün
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sobadan zehirlenen anne ve oğlu, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. 
 
Olay, Meydanbaşı Caddesi Eski Tekel Sokak'ta 3 katlı binanın ikinci katında meydana geldi. Gece saat 01.00 sularında sobaya kömür attıktan sonra annesi Emine Ulu (88) ile birlikte yatan Ahmet Ulu (55) sabah namazına kalkıp namazını kıldıktan sonra baş ağrısı çekmesine rağmen yeniden yattı. Saat 11.00 sularında yeniden uyanan Ahmet Ulu annesini çağırmasına rağmen kaldıramayınca akrabalarını telefon ile arayarak zehirlenmiş olabileceklerini söyledi. 112 ekiplerine haber veren Ulu ailesinin yakınları, kısa sürede gelen sağlık ekipleri ile birlikte Ahmet Ulu ve annesi Emine Ulu'yu evden çıkararak ambulansa aldı. Anne ve oğlu, 2 ayrı ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet ve Emine Ulu'nun sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
 
GECE YATARKEN SOBAYA KÖMÜR ATMIŞ
 
Akrabası Orhan Kudret, "Ahmet sabah namazına kalkıyor. Başının ağrıdığını hissediyor. Yere düşüyor. Tekrar uyuyakalıyor. Sabah saat 11.00'de kendine gelince telefonla bize haber veriyor. Biz de 112 ye haber verdik." dedi. 
 
Ahmet Ulu'nun amcasının oğlu Hüseyin Ulu ise "Ahmet polise verdiği ifadesinde gece saat 01.00 sularında sobaya kömür atmış. Sabah 6'da namaza uyandığını kendisini halsiz hissettiğini söyledi. Tekrar yatıp uyuduğunu ve annesini çağırdığını, annesinin cevap vermediğini anlattı." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel