Zonguldak'ta 25 işçi zehirlendi

Saat 16.30 - 00.30 vardiyasına giren işçilerden 25'i, saat 19.30'da şirket içindeki yemekhanelerde akşam yemeklerini yedikten yaklaşık 2 saat sonra mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı belirtileriyle rahatsızlandı. İşçiler, ambulanslar ve özel araçlarla çe

Zonguldak'ta 25 işçi zehirlendi

Saat 16.30 - 00.30 vardiyasına giren işçilerden 25'i, saat 19.30'da şirket içindeki yemekhanelerde akşam yemeklerini yedikten yaklaşık 2 saat sonra mide bulantısı, kusma ve baş ağrısı belirtileriyle rahatsızlandı. İşçiler, ambulanslar ve özel araçlarla çevredeki farklı hastanelere kaldırıldı. Bazı işçiler ilk tedavilerinin ardından taburcu edilirken, bazıları da müşahade altına alındı.

Rahatsızlanan işçiler, akşam yemeğinden iki saat sonra mide bulantısı geçirdiklerini ve kusmaya başladıklarını söyledi. Şirket yetkilileri ise olayın ne olduğunun henüz netlik kazanmadığını, sonucun yapılan tahliller sonrası belirlenebileceğini ifade etti. Bazı sendika temsilcileri ve şirket yetkilleri hastanelere gelerek işçilerin durumu hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel