Ziya İskender Yomra'ya Aday

İstanbul Küçükçekmece ve Başakşehir Belediyesi’nde çeşitli birimlerde 23 yıllık belediyecilik tecrübesi bulunan Ziya İskender, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler’de AK Parti’den Yomra Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.AK Parti Yo

Ziya İskender Yomra'ya Aday

İstanbul Küçükçekmece ve Başakşehir Belediyesi’nde çeşitli birimlerde 23 yıllık belediyecilik tecrübesi bulunan Ziya İskender, 30 Mart 2013 tarihinde yapılacak Yerel Seçimler’de AK Parti’den Yomra Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığında İlçe Sekreteri Volkan Sezgin’e aday adaylığı dilekçesini veren İskender, kalabalık bir grupla basın toplantısı düzenledi. İskender, 23 yıllık belediyecilik tecrübesi bulunduğunu ve bu birikimini Yomra halkı için kullanmak istediğini söyledi.

23 YILLIK BELEDİYECİLİK TECRÜBEMİ YOMRA’NIN AYDINLIK GELECEĞİ İÇİN KULLANMAK İSTİYORUM

Yomra’nın sorun ve ihtiyaçlarını yakından bildiğini ve bunların çözümü için önemli projelere sahip olduğunu belirten İskender, “Büyükşehir belediyecilik tecrübemi Yomra halkının aydınlık geleceği için kullanmak istiyorum. Hizmet aşkıyla bütün Yomra’yı kucaklayacağım. Belediyeciliği yakından tanıyor ve biliyorum. Yomranın sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bilenlerdenim. Yomra için eğitim, kültür, sağlık, sosyal, ticari, ekonomi ve teknik alanlarda önemli projelere sahibim” dedi.

img_6043.jpg

 

YOMRA’YI AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ

Yomra’yı da AK Belediyecilikle buluşturmak istediğini vurgulayan İskender, “AK Parti, iktidarda bulunduğu yerel yönetimlerde gerçek belediyeciliğin ne olduğunu tüm Türkiye’ye göstermiş ve öğretmiş bulunmaktadır. Allah nasip eder de başkan olursam, bilgi ve tecrübelerimle, hizmet aşkı ve çalışma ahlakımla Yomra’da bunu başaracağım” diye konuştu.

“Yaşadığımız bu güzel kenti, ekip ruhuyla, hep birlikte yöneteceğiz” diyen İskender açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Bugüne kadar talip olduğum her işi başardım ve başaramayacağım hiçbir iye talip olmadım. Yomrayı modern ve yaşanabilir bir sahil kenti yapacağız. İlçemizi problemlerinin kısa sürede nasıl çözüme kavuşturulduğunu göstermek için örnek alan değil örnek alınan bir yomra için adayım. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel