Arsin’in ufkunu açacak projede sona yaklaşıldı

Arsin’e yeni atanan Kaymakam Ergün Baysal ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, “Yaklaşık 20 milyon liralık bu önemli proje, Arsin ilçemize vizyon kazandıracaktır. Önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan projede, yürüyüş

Arsin’in ufkunu açacak projede sona yaklaşıldı

Arsin’e yeni atanan Kaymakam Ergün Baysal ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, “Yaklaşık 20 milyon liralık bu önemli proje, Arsin ilçemize vizyon kazandıracaktır. Önümüzdeki aylarda tamamlanacak olan projede, yürüyüş yolunda bisiklet yoluna, koşu bantları, seyir terasları, çocuk parkları, spor alanları, kafeterya, lokanta, düğün salonu, mescit gibi birçok sosyal alan yer alacak” dedi.

Proje kapsamında sahile ilk fidanı Dr. Erdem Şen ile birlikte diken İlçe Kaykamanı Baysal, Arsin için önemli bir kazanım olan sahil projesini çok beğendiğini söyledi. Kaymakam Baysal, Belediye Başkanı Şen’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel