Zigana'da sona doğru

Yılbaşında proje ihalesi tamamlanarak proje çizimleri başlayan yeni Zigana Tüneli’nin yapımı için sona yaklaşıldı. Projesi yapılan Zigana Tüneli’nin yapım ihalesi için bakanlık talimatının Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ulaştığını kaydeden AK Parti Gümüşh

Zigana'da sona doğru

Yılbaşında proje ihalesi tamamlanarak proje çizimleri başlayan yeni Zigana Tüneli’nin yapımı için sona yaklaşıldı. 

Projesi yapılan Zigana Tüneli’nin yapım ihalesi için bakanlık talimatının Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ulaştığını kaydeden AK Parti Gümüşhane Miletvekili Feramuz Üstün, “Trabzon-Gümüşhane-Bayburt-Aşkale ana arterinde kuzey ile güneyi birbirine bağlayan ve ulaşımı son derece rahatlatacak olan bu tüneli en yakın zamanda vatandaşlarımıza kazandıracağız” dedi.

zigana.20140808152443.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Feramuz Üstün “Uzun zamandır takip ettiğimiz Zigana Tüneli için inşallah sona geldik. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfü Elvan’la görüşerek, Zigana Tüneli’nin Projesi’nin hızlandırılmasını istedik. Bakanımızın verdiği talimatla inşallah kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılmış ve yapımına başlanmış olacak. Bu anlamda bu projenin başından beri takipçisi olan Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Eski Bakanı Binali Yıldırım’a Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Lütfü Elvan’a, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan’a, Trabzon Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’a, Karayolları çalışanlarımıza, emeği geçen herkese ve Türkiye genelinde bütün bu projelerin baş mimarı olan Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’a bölge halkı ve şahsım adına teşekkür ediyorum. İnşallah bu tünel ulaşımımızı temel anlamda çok rahatlatarak, kış aylarında yaşanan trafik kazalarını önemli oranda azaltacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel