Zigana'da kar keyfi

Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde hafta içi etkili olan kar yağışı, hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü.Gümüşhane- Trabzon il sınırındaki 2100 rakımlı Zigana Dağı'nda, hafta içi aralıklarla etkili olan kar yağışı sonuc

Zigana'da kar keyfi

Gümüşhane'nin yüksek kesimlerinde hafta içi etkili olan kar yağışı, hafta sonu tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşların yüzünü güldürdü.

Gümüşhane- Trabzon il sınırındaki 2100 rakımlı Zigana Dağı'nda, hafta içi aralıklarla etkili olan kar yağışı sonucu kar kalınlığı yer yer 15 santimetreye ulaştı.

Kar yağışıyla birlikte hafta sonu tatilini fırsat bilen vatandaşlar, Zigana Dağı'ndaki Gümüşkayak Tesisleri'ne akın etti.

Güneşli havanın zaman zaman yerini sis ve kar yağışına bırakmasına aldırmayan vatandaşlar, kayak takımı ve kızak kiralayarak çocuklarıyla birlikte karın tadını çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel