Zigana Tüneli bakıma alındı

Gümüşhane-Trabzon karayolu güzergahındaki Zigana Tüneli'nde bakım çalışması yapılıyor. Gümüşhane-Trabzon karayolunun 50. kilometresinde Zigana Dağı geçidinin 1795 rakımında bulunan, 1702 metre uzunluğunda, 8 metre yüksekliğinde ve 11 metre genişliğindeki

Zigana Tüneli bakıma alındı

Gümüşhane-Trabzon karayolu güzergahındaki Zigana Tüneli'nde bakım çalışması yapılıyor.

Gümüşhane-Trabzon karayolunun 50. kilometresinde Zigana Dağı geçidinin 1795 rakımında bulunan, 1702 metre uzunluğunda, 8 metre yüksekliğinde ve 11 metre genişliğindeki Zigana Tüneli'nde Karayolları tarafından bakım çalışması başlatıldı.

Karayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, tünel içerisinde yıkama çalışması ile birlikte aydınlatma ve havalandırma sistemlerinde bakım yapılacağı belirtilerek, çalışmanın en kısa sürede tamamlanmasının planlandığı kaydedildi.

Çalışmanın devam edeceği 16.00'ya kadar ulaşımın tünel içinden tek yönlü olarak sağlanacağını ifade eden yetkililer, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sürücülerin işaret ve işaretçilere uymaları gerektiğini vurguladılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler