Zigana Dağı'nda ölmüşlerdi...

  Zigana Dağı'nda geçirdikleri trafİk kazasında yaşama veda eden Hakan, Atilla ve Yavuz Turan kardeşler Erzurum'un Narman ilçesindeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi.Trabzon'a otomobil almaya giderken Zigana Dağında geçirdikleri trafİk kazasında yaşam

Zigana Dağı'nda ölmüşlerdi...

 

 

Zigana Dağı'nda geçirdikleri trafİk kazasında yaşama veda eden Hakan, Atilla ve Yavuz Turan kardeşler Erzurum'un Narman ilçesindeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi.

Trabzon'a otomobil almaya giderken Zigana Dağında geçirdikleri trafİk kazasında yaşama veda eden Hakan, Atilla ve Yavuz Turan kardeşler Erzurum'un Narman ilçesindeki mezarlıkta yan yana toprağa verildi. Ağabeyisi ve iki kardeşini elleriyle torağa veren Adem Turan, "Beni de götürün" diye ağıtlar yaktı.

Üç kardeşi ölüme götüren feci kaza dün (16 Ağustos) sabah saatlerinde Gümüşhane'nin Torul İlçesi yakınındaki Zigana Dağının Kösdere köyü mevkiinde meydana geldi. Kimin sürdüğü henüz belirlenemeyen 61 DU 101 plakalı otomobil, virajı alamayarak yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan Hakan (28), Yavuz (33) Atilla Turan (41) kardeşler yaşamını yitirdi.

Turan kardeşlerin cenazesi bugün sabah saatlerinde Narman'daki Cami Kebir Mahallesindeki babaocağına getirildi. Üç kardeşin cenazesi yakınlarının ağıtlarıyla karşılandı. Yürekleri parçalayan bu manzara karışında Turan kardeşlerin akrabalarından bazıları fenalık geçirdi. Evde fazla bekletilmeyen üç kardeşin cenazesi, Aslan Paşa Camisine götürüldü. Kardeşlerin cenaze namazını İlçe Müftüsü Ahmet Taşçı kıldırdı. Cenaze namazına Kaymakam Atakan Atasoy, Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen (MHP), Erzurum İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Altınok, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve çevre ilçelerin belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Namazının ardından omuzlara alınan Hakan, Yavuz ve Atilla Turan kardeşlerin cenazeleri ilçe mezarlığına götürelerek babaları Mehmet Turan'ın yanınan defnedildi. Ağabeyi ve kardeşleri tek tek toprağa veren Adem Turan, "Benide götürün. Buralarda bırakmayın. Allah böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın" dedi. Güçlükle ayakta duran Adem Turan zaman zaman baygınlık geçirdi.

Dördü erkek, bir kız toplam 5 çocuk annesi Güler Turan, "Beş evladımdan üçünü aynı gün kaybettim. Bu acıya yüreğim daha fazla dayanmaz. Beni de onların yanınan gömün. Evlatlarımı daha şimdiden çok özledim" diyerek ağladı

Kazada ölen Hakan Turan Narman 18 Mart ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeni, Yavuz Turan İzmir'de öğretmen ve Atilli Turan da emekli polis memuru olarak müteahhilik yaptığı bildirildi. Turan kardeşlerin Trabzon'dan aldıkları ve kazada hurdaya dönen otomobili değiştirmek için Trabzon'a götürürken kaza geçirdikleri belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler