Zigana dağı durmasın diye

Gümüşhane-Trabzon karayolunun 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı geçidinde Karayolları ekiplerince çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi. Geçen hafta başında başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğ

Zigana dağı durmasın diye
Gümüşhane-Trabzon karayolunun 2 bin 100 rakımlı Zigana Dağı geçidinde Karayolları ekiplerince çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü bildirildi.
 
Geçen hafta başında başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğu Zigana Dağı'nda, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için Karayolları ekipleri, buzlanma, tipi ve kaya düşmesi karşısında ekiplerin iş makineleriyle karayolunu sürekli kontrol altında tuttukları belirtildi.
 
Hava sıcaklığının geceleri mevsim normallerinin altına düşmesi nedeniyle karayolunda buzlanma olduğunu belirten yetkililer, gündüz ise havanın ısınmasıyla taş ve kaya düşme ihtimaline karşı sürücülerin dikkatli olmaları, yanlarında zincir ve çekme halatı bulundurmaları uyarısında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel