Zeynep’ten tarihi başarı! Teşekkürler, Bu gurur bize yeter

Wimbledon’da 3. tura yükselerek bu başarıyı elde eden ilk Türk kadın tenisçi olan Artvin Arhavili Zeynep Sönmez, üçüncü turda Ekaterina Alexandrova’ya 2-0 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
Zeynep’ten tarihi başarı! Teşekkürler, Bu gurur bize yeter

Wimbledon'da 3. tur gören ilk Türk tenisçi unvanını alan, milli tenisçimiz Artvin Arhavili 23 yaşındaki hemşehrimiz Zeynep Sönmez, Wimbledon üçüncü tur maçında Ekaterina Alexandrova'ya 2-0 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

Zeynep Sönmez’in 75 yıllık rekoru kırıp 1950'den sonra Wimbledon’da üçüncü turu gören ilk Türk tenisçi olduğunu dile getiren  Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi "  Zeynep sen bizim gururumuz oldun.Yeni bir destan yazmayı elbette en çok sen istiyordun olmadı ama pes etmedin canın sagolsun.Bize bu gururu yaşattığın için sana ailene ve  hocalarına teşekkür ediyoruz" şeklinde düşüncelerini dile getirdi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir