Zağnos Vadisi'nde Ramazan

 TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yaptırılan park ve eğlence alanlarının bulunduğu Zağnos Vadisi, ilk iftarın ardından şiir, konser ve çeşitli kültürel etkinliklerle renklendi. Vadide açılan lunapark, hediyelik eşya, kitap, kozmetik, e

Zağnos Vadisi'nde Ramazan

 

TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yaptırılan park ve eğlence alanlarının bulunduğu Zağnos Vadisi, ilk iftarın ardından şiir, konser ve çeşitli kültürel etkinliklerle renklendi.

 

Vadide açılan lunapark, hediyelik eşya, kitap, kozmetik, ev tekstili ve Gümüş gibi ürünlerin satışa sunulduğu yüzlerce reyon, ucuz fiyatları ile vatandaşların beğenisini kazandı.

 

Ramazan ayı boyunca sürecek etkinliklerde, animasyon, semazen gösterileri, tasavvuf konserleri, yöresel sanatçı ve mehter konserleri sunularak geleneklerin yaşatılması amaçlanıyor.

 

Ayrıca etkinlikler kapsamında bu yıl ilk defa Balkan ülkelerine özel olarak geceler düzenlenecek.

 

Ramazan ayının 16. günü olan 4 Ağustos'ta Bosna Hersek, 5 Ağustos'ta Arnavutluk, 6 Ağustos'ta Makedonya, 7 Ağustos'ta ise bu üç ülkenin ortak programı olan Balkan Gecesi yapılacak.

 

Öte yandan, Trabzon Belediyesi'nin kentin üç farklı noktasına açtığı çadırlar ile yaklaşık bin 200 vatandaş verilen sıcak yemekler ile oruçlarını açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler