Zağnos vadisinde 3.etap tamamlanıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi'nde 3.etap düzenlemesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ ile birlikte yürüttükleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında y

Zağnos vadisinde 3.etap tamamlanıyor

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Zağnos Vadisi'nde 3.etap düzenlemesinin yıl sonuna kadar tamamlanacağını bildirdi.

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, TOKİ ile birlikte yürüttükleri Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptıkları ek protokolle kamulaştırılan binaların yıkımlarının sürdürüldüğünü belirtti.

Trabzon'un hava koridorlarından biri olan Zağnos Vadisi'nde 3. etap olan tarihi Zağnos Köprüsü ile Kahramanmaraş Caddesi'ni kapsayan alanda rekreasyon çalışmalarının da büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"3. etap düzenlemesi ise bu yıl sonuna kadar tamamlanacak. Zağnos Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Kahramanmaraş Caddesi ile Sahil Caddesi arasında kalan 4. etabında kamulaştırmalar devam ediyor. 4. etapta bulunan 102 binadan 57'sinin istimlakleri yapılarak, hak sahiplerine bugüne kadar yaklaşık 20 milyon lira ödeme yapıldı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler